Vi byr på flotte rom i ulike kategorier

Book rom nå:
Book rom nå

Rom på Fleischer's Hotel og leiligheter på Fleischer's Motel

Fleischer's Hotel er et tidsriktig hotell med historisk atmosfære. Hotellet har 110 rom med totalt 210 senger. Vi tilbyr komfortable rom med utsikt over Vangsvatnet, rom med historisk preg og rom oppkalt etter stasjoner langs Bergensbanen. Du vil finne alle våre rom klassisk elegante.

Kun 100 meter fra hotellet finner du Fleischer's Motel, som har 30 leiligheter. Alle er utstyrt med bad, kjøkkenkrok, egen parkering og privat terrasse med utsikt over Vangsvatnet. I noen av våre motellrom er det også tillatt å ha med hund. Det er ikke tillatt å ha med hund i hotellet.

Velkommen til Fleischer's Hotel og Motel!

Rom i hotellet

Rom i hotellet

Et rom med utsikt over Vangsvatnet og fjellene rundt, med historisk preg og klassisk innredning. Med mystikk, og historier om spøkelser som går igjen. Hvem vil vel ikke besøke Fleischer's Hotel?

 

Priser fra kr 995,- per person per døgn i delt dobbeltrom
Rom i motellet

Rom i motellet

Ønsker du å ha litt mer frihet og å kunne lage maten selv? 100 meter fra hotellet finner du Fleischer's Motel, som har 30 leiligheter.

 Ansvarlig bestiller skal være fylt 25 år, legitimasjon kan bes forevist ved innsjekk.  Vi forbeholder oss retten til å avslå innsjekk uten kompensasjon for gjester som ikke kan dokumentere at de oppfyller alderskravene.

Priser fra kr 1 200,- per døgn
Listepriser

Listepriser

Her finner du priser på hotell og motell, samt priser på eventuelle oppgraderinger.

Vi garanterer tilgang til rommet fra kl. 15:00 på ankomstdagen og utsjekk er innen kl. 12:00 på avreisedagen. Du står selvsagt fritt til å benytte hotellets fasiliteter selv om rommet ditt ikke skulle være klart for innsjekk før kl. 15:00.