Book rom nå:
Book rom nå

Rom i motellet

Ønsker du å ha litt mer frihet og å kunne lage maten selv? 100 meter fra hotellet finner du Fleischer's Motel, som har 30 leiligheter med 80 sengeplasser. Dette er et veldig familievennlig og prisgunstig alternativ på Voss.

 Ansvarlig bestillermå være fylt 25 år, legitimasjon kan bes forevist ved innsjekk.  Vi forbeholder oss retten til å avslå innsjekk uten kompensasjon for gjester som ikke kan dokumentere at de oppfyller alderskravene.

Våre motell er fordelt på to rekker, hvorav samtlige ble pusset opp i 2015. Alle motellene er utstyrt med eget bad, liten kjøkkenkrok og en liten privat terrasse med utsikt over Vangsvatnet og fjellene rundt. Rommene har TV, og i overnattingsprisen inngår tilgang til Wi-Fi. Vi kan tilby både 2-sengs og 4-sengs motell og noen er også innredd med en sovesofa.

I våre 2-sengs motell er det oppholdsrom med to senger, kjøkkenkrok og eget bad. I våre 4-sengs motell er det i tillegg et ekstra soverom med to senger. Gratis parkering rett utenfor inngangen til hvert motell gjør at du slipper å bære bagasjen langt.

Sengetøy, håndkle og utvask er inkludert i prisen.

Som gjest på motellet har du også tilgang til alle hotellets fasiliteter. Våre to restauranter, Terrassen, lekerommet og velværeavdelingen med svømmebasseng, boblebad, badstue og treningsrom. Ta kontakt med resepsjonen for å booke bord, kjøpe billett til svømmebassenget eller nyte en forfriskning på Terrassen.

Innsjekk og utsjekk gjør du i resepsjonen til Fleischer's Hotel.

 Over er bilder fra to-sengs motellrom.

 

Over er bilder fra fire-sengs motellrom.

Se våre listepriser her

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Fleischer's Hotel!