Konferanse på Voss - Legg hodene i bløt hos oss!

"En konferanse er et møte der mange går inn og lite kommer ut" - Werner Finck.

Rammebetingelsene avgjør hvorvidt sitatet holder mål eller kan gjøres til skamme. Vi er uansett opptatt av at du skal få mest mulig ut av dine møter. Derfor legger vi forholdene til rette for deg, slik at du kan fokusere på agenda, fagfelt og sosialt samvær.

Våre konferansefasiliteter har en kapasitet på inntil 240 personer og inneholder det du trenger av tekniske hjelpemidler, som prosjektor, trådløst nettverk og flipover. Vi har PC for utlån, teleslynge og kopimaskin og skriver ved behov. Vi tilbyr kurspensjon med alt inkludert, og mulighet for både dag- og kveldsmøter. Konferanse- og møterommene er velutstyrte og kan møbleres i ulike oppsett og tilpasses dine behov.

Vi bistår gjerne med å arrangere utflukter og aktiviteter slik at konferansen blir mer enn kun et møte - en ekte opplevelse! Våre aktivitetstilbydere på Voss vil gjøre sitt ytterste for at din gruppe skal få en annerledes og morsom opplevelse, med artige og samlende aktiviteter. 

Les mer om ulike lagbyggingsaktiviteter

For mer informasjon om våre konferansetilbud, send din forespørsel til hotel@fleischers.no.

Konferanselokaler og fasiliteter

Konferanselokaler og fasiliteter

"Nytten av et kurs måles ikke i hvor mye du lærer, men hvor lite du glemmer"

Man trenger ikke å være mange for å dra nytten av hverandre og lære noe. Fra små kurs til store konferanser - vi tilrettelegger fasilitetene slik at møtene blir til innholdsrike sammenkomster.

Les mer
Konferansepakker

Konferansepakker

Kurs og konferanse blir best i kombinasjon med aktiviteter som pirrer sansene, utfordrer den enkelte og samler deltakerne. På Voss er mulighetene mange.

Fleischer's Hotel tilbyr standard kurs- og konferansepakker, med eller uten overnatting. Vi tilbyr også leie av møtelokaler, med eller uten servering. I tillegg tilrettelegger vi kurset/ konferansen for deg og tilpasser pakker etter ditt behov.

Konferansen kan kombineres med julebord i vintersesongen og vi tilrettelegger for skikort om det er ønskelig.

Les mer
Kundeomtaler Konferanse

Kundeomtaler Konferanse

Ønsker du å lese litt om andres erfaringer med kurs og konferanse på Fleischer's Hotel. Her presenterer vi et utvalg av tilbakemeldinger vi har fått.

Les mer

Lagbyggingsaktiviteter

Våre samarbeidspartnere på Voss tilbyr en rekke spennende aktiviteter for deg og dine kollegaer. Hvorfor ikke prøve indoor skydiving hos Voss Vind,  guidede skiturer eller lagbyggingsaktiviteter med Vossamoro? Alle våre partnere leverer tjenester av høy kvalitet.

     Les mer