Konferanse på Voss - med historisk atmosfære

Våre konferansefasiliteter har kapasitet på inntil 250 personer og inneholder det du trenger av tekniske hjelpemidler. Vi tilbyr kurspensjon med alt inkludert, og mulighet for både dag- og kveldsmøter. Konferanse- og møterommene er velutstyrte og kan møbleres i ulike oppsett og tilpasses dine behov.

Vi bistår gjerne med å arrangere utflukter og aktiviteter slik at konferansen blir mer enn kun et møte - en ekte opplevelse! Våre aktivitetstilbydere på Voss vil gjøre sitt ytterste for at din gruppe skal få en annerledes og morsom opplevelse, med artige og samlende aktiviteter. 

For mer informasjon om våre konferansetilbud, send din forespørsel til hotel@fleischers.no, eller kontakt oss på telefon 56 52 05 00.

Konferanselokaler og fasiliteter

Konferanselokaler og fasiliteter

Man trenger ikke å være mange for å dra nytte av hverandre og lære noe. Fra små kurs til store konferanser - vi tilrettelegger fasilitetene slik at møtene blir til innholdsrike sammenkomster.

Les mer
Konferansepakker

Konferansepakker

Fleischer's tilbyr standard kurs- og konferansepakker, med eller uten overnatting. Vi tilbyr også leie av møtelokaler, med eller uten servering. I tillegg tilrettelegger vi kurset/ konferansen for deg og tilpasser pakker etter ditt behov.

Les mer

Lagbyggingsaktiviteter

Våre samarbeidspartnere på Voss tilbyr en rekke spennende aktiviteter for deg og dine kollegaer. Hvorfor ikke prøve indoor skydiving hos Voss Vind,  guidede skiturer eller lagbyggingsaktiviteter med Vossamoro? Alle våre partnere leverer tjenester av høy kvalitet.

     Les mer