Aktiviteter

Lagbyggingsaktiviteter

"Fremdeles er det slik at over alle barrierer; geografiske, etniske, språklige, religiøse, så er det fortsatt kun en eneste ting som øyeblikkelig blir forstått og aldri misforstått oss mennesker imellom, nemlig et åpent, vennlig smil". 

Sitat: Arthur Arntzen 

Og nettopp dette, et åpent, vennlig smil, vil du møte på din ferd rundt i Vossabygden. Det er mange hyggelige mennesker som gjerne vil ta deg med på en guidet tur i fjellet, eller vise deg hvordan det er å være vektløs, i Norges første vindtunnel.

Våre samarbeidspartnere på Voss tilbyr en rekke spennende aktiviteter for deg og dine kollegaer. Hvorfor ikke prøve lagbyggingsaktiviteter med Vossamoro, rafting hos Voss Active eller en guidet skitur? Alle våre partnere leverer tjenester av høy kvalitet.

Velkommen til Voss!

EKY Kompetanse

EKY Kompetanse AS

Nytt anledningen til å få fart på samarbeid, arbeidsmiljø og kommunikasjon! Gjennom eksempler, humor og øvinger får gruppen din ny motivasjon til å bygge en sterk kultur der dere drar lasset sammen. Kan også kombineres med andre lagbyggingsaktiviteter.

Kontakt oss for å bestille


 

Erik Hanøy - Motivasjonsforedrag

Den kjente radiostemmen Erik Hanøy har hatt stor suksess med sitt foredrag "Skap deg en bedre arbeidsdag", og han er etterspurt over hele Norge.

Kontakt oss for å bestille

Smalahovetunet

Smalahovetunet

Lyst å prøve en annerledes middag? Hos Ivar Løne AS/ Smalahovetunet får du servert den "ur-vossiske" retten smalahove. Sauehodene er svidd og røkt, og serveres som vist på bildet, gjerne med en akevitt. De tilbyr også omvisning i fabrikken.

Kontakt oss for å bestille

 

Vossamoro

Vossamoro AS

Både sommer og vinter tilbyr Vossamoro artige og utfordrende lagbyggingsaktiviteter. De arrangerer varierte aktiviteter for små og store grupper, som passer alle uansett alder. Noen aktiviteter pirrer sansene, noen utfordrer til samarbeid, og andre igjen er bare for gøy. Ta med kollegaene dine for å bli kjent med en annen side av de!

Kontakt oss for å bestille

 

Rafting

Voss Active

Voss Active, som du finner i Skulestadmo, tilbyr ulike aktiviteter i elver og vann, i varierte vanskelighetsgrader. De tilbyr også guidede fjellturer og fisketurer. Er du og dine kollegaer interessert i en dag ute i naturen har Voss Active aktiviteten for dere. Voss Klatrepark finner du ca. 15 minutters kjøretur fra Voss sentrum. Her er to ulike løyper hvor du kan boltre deg og klatre i trærne som et barn igjen.

Kontakt oss for å bestille

 

Voss Resort sommer

Voss Resort

Voss Resort tilbyr gode og varierte ski- og alpintløyper om vinteren og fine turområder til fots om sommeren. I samarbeid med Vossamoro kan dere blant annet få en guidet tur på ekstremstien fra Bavallen og opp til Hangurstoppen.

Kontakt oss for å bestille

 

Voss Vind

Voss Vind

I vindtunnelen på Voss får du en opplevelse du sjelden får muligheten til. Her kan du utfordre tyngdekraften ved å være vektløs. Dette er noe alle kan prøve, og det krever ikke så mye annet enn at du tørr! Virker fallskjemhopp spennende, men litt for skummelt, da er vindtunnelen et godt sted å begynne.

Kontakt oss for å bestille


 

Vått og Vilt

Vått og Vilt arrangerer aktiviteter med elvekajakk og havkajakk, de tilbyr leirskole og firmaturer, og nytt i 2017 var ekspedisjoner til Antarktis. Opplev noen av verdens vakreste og reneste elver med Vått og Vilt på Voss!

Kontakt oss for å bestille