Om oss

Om Fleischer’s Hotel

Midt mellom mektige vestlandsfjell, i sentrum av Voss, ligger Fleischer's Hotel nydelig til mellom Vangsvatnet og Trafikknutepunktet Voss Stasjon. Beliggenheten gjør det enkelt å komme til oss fra øst og vest. Voss er et knutepunkt, hvor du har kort avstand til Hardangerfjorden, Sognefjorden og Nærøyfjorden.

Fleischer's er et moderne hotell, som er rikt på tradisjoner. Hotellet stod ferdig i 1889, bygd i datidens populære sveitserstil. Det ble raskt ettertraktet blant velstående turister, mye på grunn av byggestilen. Det er et særegent hotell, kjent for sin ærverdige atmosfære, storslagne spisesal og imøtekommende vertskap.

I dag har Fleischer's Hotel 110 rom med totalt 210 senger, 30 motell og kursfasiliteter med kapasitet til 240 deltakere. Velværeavdeling med svømmebasseng, barnebasseng, boblebad og badstue, treningsrom og utendørs tennisbane. Vi byr på servert middag og buffet i Restaurant Magdalene, à la carte i Seckman, forfriskninger i Fredrik’s pianobar og nydelig utsikt fra vår sommeråpne Terrasse.

Voss har mye å by på, sommer som vinter. Om vinteren finner du to alpinsenter ikke langt unna, og skibuss til både Voss Resort og Myrkdalen Skisenter stopper like utenfor hotellet. I tillegg er det mange fine løyper for turski i nærområdet. I sommersesongen har Voss et eldorado av aktiviteter både i elver, i luften og på fjellet. Og en tur i Norges første vindtunnel kan prøves året rundt. Voss tilbyr også en rekke festivaler og kulturelle tilstelninger. 

Velkommen til Fleischer's Hotel -
enestående gjesteopplevelser i 150 år!

Se Fleischer's Hotel 

En ansvarlig næringslivsaktør

En ansvarlig næringslivsaktør

En av Fleischer’s strategiske pilarer er å være en SAMFUNNSANSVARLIG NÆRINGSAKTØR. Dette har mange og gode konsekvenser. Nedenfor følger en oppsummering. Listen er ikke komplett eller sortert i prioritert rekkefølge.

Les mer
Litt av historien

Litt av historien

Historiske Fleischer’s Hotel har vært å skue i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864. Dagens hotellbygning sto ferdig i 1889. Historien går imidlertid lenger tilbake enn det.

Les mer
Jobb hos oss

Jobb hos oss

Med totalt 80 medarbeidere fordelt på 60 årsverk, søker vi stadig nye kollegaer.  Vi byr på mange spennende yrkesmuligheter. Kjøkken og restaurant, resepsjon, booking, kurs og salg, rengjøring eller vedlikehold - du vil lære mye på Fleischer's Hotel.

Les mer
Fasiliteter

Fasiliteter

Fleischer's byr på en rekke fasiliteter som du og din familie, vennegjeng eller kollegaer kan benytte. Her kan du lese mer om våre ulike fasiliteter.

Les mer
Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

I desember 2013 ble Fleischer's Hotel Miljøfyrtårnsertifisert, som det første hotellet på Voss. Vi jobber hver dag med å ta vare på miljøet rundt oss, og håper at du vil hjelpe oss med dette.

Les mer
Rafting

Aktiviteter

Våre samarbeidspartnere på Voss tilbyr en rekke spennende aktiviteter. Hvorfor ikke prøve vindtunnelen hos Voss Vind,  guidede skiturer eller lagbyggingsaktiviteter med Vossamoro? Alle våre partnere leverer tjenester av høy kvalitet.

Les mer