Opplevelser på og rundt Voss og Fleischer's Hotel

Voss - i hjertet av Fjord Norge

Den korte avstanden til Bergen og beliggenheten midt mellom Hardanger- og Sognefjorden setter oss i en særstilling. Vi kan tilby varierte aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser. Fleischer’s Hotel har alltid vært flittig besøkt av folk fra alle lag. Fra kongelige og adelige til vanlige turister og reisende.  I 1864 var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret på Voss. I dag er vestlandsbygden en moderne turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider.

Voss er rik på kultur og tradisjon og byr på et utall opplevelser. Vi tilrettelegger gjerne oppholdet for deg, enten du ønsker deg rolige og avslappende dager eller et aktivt og utfordrende opphold.

Mer informasjon om opplevelser i regi av Fleischer's Hotel.

Dagsturer og utflukter fra Voss

Dagsturer og utflukter fra Voss

"Verda er vid, men Voss er vidare!"

Og fra Voss har du tilgang til all verdens spennende aktiviteter. Bygden er et naturlig utgangspunkt for Norge i et nøtteskall, verdensarvområdet Nærøyfjorden, fjell, fjord, fiske og andre storslagne opplevelser.

Les mer
Voss Sentrum - Vossevangen

Voss Sentrum - Vossevangen

Alt fra A til Å på Vangen

Hva kan du gjøre i Voss Sentrum? Et bedre spørsmål er gjerne; hvordan skal du få tid til å gjøre alt? Her er butikker, museum og aktiviteter, og alt finner du like i nærheten av hotellet.

Les mer
Wild Voss

Wild Voss

Wild Voss tar deg og hele familien ut på turer og kurs i fri natur

På turene deres vil du få se vakker natur på nært hold. Du vil lære noe nyttig om å være på tur. Og du vil kjenne nærheten til naturen! 

Les mer
Smalahovetunet

Smalahovetunet

Kom og utfordre ganen

Lyst å prøve en annerledes middag? Hos Smalahovetunet kan du prøve den ur-vossiske retten smalahove. Smalahovudene er svidd og røkt, og serveres som vist på bildet, gjerne med et glass akevitt. I tillegg tilbys omvisning i fabrikken.

Les mer
Kortferier fra De Historiske

Kortferier fra De Historiske

I fantastiske norske omgivelser

Fleischer's Hotel er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder, og i år samarbeider vi med andre historiske hotell for at du skal få oppleve flott natur, god mat og våre tradisjonsbevisste og samtidig nytenkende historiske hotell. Pakkene er unike, og kan lett bestilles på nettet gjennom De Historiske.

Les mer
Voss Active

Voss Active

Vann over hodet eller opp i høyden?

Voss Active tilbyr en rekke ulike aktiviteter i elver og stryk i Vossa området. I tillegg har de utviklet Voss Klatrepark, hvor du kan utfordre deg selv i høyden.

Les mer
Vossakjøt

Vossakjøt

Stolt leverandør av ekte matopplevelser

Vossakorv, eldhusrøykt fenalår og andre smakfulle spesialiteter er ikke bare levebrødet til Vossakjøt; det er noe mer. Voss og Vestlandet har rike mattradisjoner, og de setter sin ære i å holde på tradisjonene.

Les mer
Vossamoro

Vossamoro

Ha det litt ekstra moro med vennegjengen

Både sommer og vinter tilbyr Vossamoro artige og utfordrende lagbyggingsaktiviteter. Noen aktiviteter pirrer sansene, noen utfordrer til samarbeid, og andre igjen er bare for gøy! Hvorfor ikke ta med gjengen for å bli bedre kjent?

Les mer
Voss Bryggeri

Voss Bryggeri

Ølsmaking og bryggekurs

Bryggetradisjonene på Voss er lange og interessante. Voss Bryggeri organiserer ølsmaking og bryggekurs for grupper, hvor du lærer om kunsten å brygge godt øl.

Les mer
Voss Golfklubb

Voss Golfklubb

En uformell og inkluderende klubb

Voss Golfklubb sin 9-hullsbane ligger idyllisk plassert ved Lønavatnet, og her kan du få en natur- og golfopplevelse av det sjeldne slaget. 

Les mer
Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser

Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser

Destinasjonen for alle

På Voss tilbyr vi deg muligheten til å stå på ski i to skianlegg; Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser. Disse skianleggene har mye å tilby om du ønsker å kjøre alpint - eller å gå på langrennsski.

Les mer
VossVind

VossVind

Fly med oss

VossVind tilbyr deg muligheten til å utforske innendørs fallskjermhopping. Denne morsomme og spennende sporten er noe som alle kan prøve! 

Les mer
Vått og Vilt

Vått og Vilt

Kajakkurs, firmaturer og opplevelser

Vått og Vilt arrangerer aktiviteter med elvekajakk og havkajakk, de tilbyr leirskole og firmaturer, og sågar ekspedisjoner til Antarktis! Opplev noen av verdens vakreste og reneste elver med Vått og Vilt på Voss!

Les mer