Beliggenhet

Reisen hit er en opplevelse i seg selv

Voss er et populært reisemål både sommer og vinter. Med beliggenhet nær Hardangerfjorden, Sognefjorden og den UNESCO-listede Nærøyfjorden er bygden omsluttet av flott natur, kulturhistorie, vidder og fjell. Beliggenheten gjør Voss lett tilgjengelig både med buss, bil og tog fra Bergen, som ligger 1 time unna. Bergensbanen tar deg også med østover mot Oslo om det er ønskelig.

Fleischer's Hotel ligger sentralt plassert mellom Vangsvatnet og jernbanestasjonen på Voss. Du kan ikke unngå å legge merke til det! Jernbanestasjonen er et trafikknutepunkt med enkel tilgang til både buss og tog. Beliggenheten gjør det enkelt for deg og dine kollegaer å komme til oss fra hele landet. Det er 30 meter fra stasjonen til hotellets hovedinngang.

Vi tilbyr gratis bil og bussparkering for alle våre gjester og har ladestasjon for elbil og to Tesla ladere på vei. Våre to inngangsparti har trappefri tilkomst fra tog- og busstasjon, samt fra våre to parkeringsområder.

Vår kurs- og konferanseavdeling befinner seg i hotellets underetasje, med enkel trappefri tilgang fra gateplan, fra resepsjonsområdet og via heis fra hotellrommene.

 

Reis miljøvennlig og billig med oss

Norges Statsbaner (NSB)

Som medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder tilbyr vi togreiser til rabatterte priser for grupper og kurs- og konferansekunder. Som gjest hos oss kan du få betydelig avslag på din gruppereise på 10 eller flere personer. 

Ta kontakt med vår bookingavdeling for nærmere informasjon. Telefon: +47 56 52 05 00