Beliggenhet

Reisen hit er en opplevelse i seg selv

Voss er et populært reisemål både sommer og vinter. Med beliggenhet nær Hardangerfjorden, Sognefjorden og den UNESCO-listede Nærøyfjorden er bygden omsluttet av flott natur, kulturhistorie, vidder og fjell. Beliggenheten gjør Voss og Fleischer's Hotel lett tilgjengelig fra hele landet, med buss, bil, sykkel eller tog på Bergensbanen. 

Fleischer's Hotel ligger sentralt plassert mellom Vangsvatnet og Trafikknutepubktet Voss Stasjon på Voss. Du kan ikke unngå å legge merke til det!  

Gratis parkering
Vi tilbyr gratis bil- og bussparkering til alle våre boende gjester. Husk å registrere navn, mobiltelefon og bilens registreringsnummer i resepsjonen for å unngå å bli belastet med parkeringsgebyr.

El-bil og Tesla
Våre gjester tilbys ladestasjon for elbil og to Tesla ladere.

Bobil og Campingvogn
Våre boende gjester med bobil og campingvogn får tildelt eget parkeringsbevis i Resepsjonen. Øvrige bobiler og campingvogner kan ikke parkere hos oss og henvises videre til Voss Camping. 

Universal utforming
Våre to inngangsparti har trappefri tilkomst fra tog- og busstasjon, samt fra våre to parkeringsområder. Det er 30 meter fra jernbanestasjonen til hotellets hovedinngang.

 
Reis miljøvennlig og billig med oss

Grønne Konferanser siden elektrifiseringen av Bergensbanen.

Som medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder tilbyr vi togreiser til rabatterte priser for grupper og kurs- og konferansekunder.