Mat og drikke

Våre restauranter

Lokale råvarer i kombinasjon med kontinentale vaner

I våre restauranter opplever du noe av det beste Norge har å tilby innen mat og drikke. Vi står for kortreiste, regionale, sesongbaserte råvarer, lokal forankring og kontinentale vaner. I kombinasjon med smakfulle og dekorative retter presentert på tidsriktig vis, tilbyr vi både langreist og kortreist drikke som setter en ekstra spiss på måltidet. Vårt imøtekommende vertskap formidler gjerne historien om hotellet, spisestedet og menyen. Vi vet at enestående opplevelser er noe som varer i minnet for alltid. Vår ambisjon er å gjøre ditt besøk til et minne for livet. Kom og spis hos oss neste gang du er i området! 

Seckman

Seckman

Oppkalt etter Johan Seckman Fleischer som kom til Voss i 1760

I vår à la carte restaurant Seckman byr vi på Fine Dining. Her kan du nyte en tre, fire eller fem-retters meny - eller ta en helaften med kjøkkensjefens valg av syv retters meny. Menyen varierer i henhold til årstid og vi serverer det beste som hver sesong har å by på.

Les mer
Magdalene

Magdalene

Oppkalt etter Fleischer's Hotel sin første vertinne og kjøkkensjef

Her får du en servert dagens middag som kan være en servert meny eller buffet, litt avhengig av antall gjester i restauranten. Maten er internasjonalt inspirert, tidsriktig og klassisk. Vi tilbyr tradisjonelle retter fra det regionale kjøkken som varierer i takt med sesongen.

Les mer
Fredrik's Bar

Fredrik's Bar

After-ski, after-bike, after-hike, after-activity!

Eventyrlige Fredrik's Bar er en fryd for øye, øre og gane. Her kan du nyte forfriskninger i fasjonable omgivelser, akkompagnert av levende musikk fra vår pianist.

Les mer
Terrassen

Terrassen

For en utsikt!

Vår Terrasse vender mot Vangsvatnet og fjellene rundt, med Gråsida og Sonvesåsen i sør og Horndalsnuten i øst. Vår og sommer kan du velge å spise ferske og sunne alternativer fra vår meny, eller hvorfor ikke noe fra vår grill, og mye mer!
Åpent fra april til september. 

Les mer
Catering

Catering

Velkjent Fleischer's kvalitet - dit du vil!

Trenger du mat og drikke til ditt selskap? Vi tilbyr catering av høy kvalitet basert på førsteklasses råvarer.

Les mer
Det skjer på Fleischer's Hotel

Det skjer på Fleischer's Hotel

Gjennom generasjoner har Fleischer’s Hotel vært et populært samlingssted ved festlige anledninger. Allerede før 1880 ble hotellet flittig besøkt av konger, keisere og kunstnere, og er viden kjent for sin gode mat og service. I mer enn 100 år har hotellet jevnlig vært brukt av så vel lokalbefolkningen som av tilreisende fra inn- og utland. Hotellet har naturlig dannet rammen for små og store anledninger, fra enkle barnedåper til kongebesøk og store kongresser. Fleischer’s inviterer i tillegg til en rekke spennende opplevelser gjennom året. Under ser du noen av de årlige arrangementene våre. Det er lov å la seg friste:

Les mer