Selskap

Selskap på Fleischer’s Hotel

Selskapslokaler til de fleste anledninger

Fra små til store selskap -  vi er stolte av å kunne tilby deg akkurat det du måtte ønske. Dåp, fødselsdag, konfirmasjon, bryllup eller jubileum - vi har egnede lokaler.

Fra midten av november er Fleischer's Hotel det selvsagte valget for julebord. Du kan velge å sitte i eget lokale eller å nyte vår tradisjonsrike julebordsbuffet i spisesalen.

I Restaurant Magdalene tilbyr vi dagens middag eller buffet. Her har vi plass til 230 personer og lokalet kan leies for lukkede selskap.

I Seckmanstuene tilbyr vi à la carte servering. Her har vi plass til 45-50 personer. Disse antikke, men likevel tidsriktige lokalene gir den perfekte stemningen for mindre sammenkomster.

I TopSpot tilbyr vi selskapsservering eller buffet. Her har vi plass til 250 personer og lokalet har egen bar og dansegulv som gjør at det egner seg godt for selskap med underholdning og konserter.

Våre konferanselokaler i 1. etasje leies også ut til selskap og ulike arrangement og tar fra 10-250 personer.

Les mer om våre lokaler nederst på siden her.

Dersom du ønsker å gjøre en reservasjon eller har behov for mer informasjon, kontakt oss her

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!

Bryllup

Det er din dag!

Det er en romantisk opplevelse å feire bryllup her på Fleischer's Hotel, uavhengig av årstid.
Vår solide erfaring gjør bryllupet til en dans på roser!

Les mer
Jul og Nyttår

Jul og Nyttår

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på vår julebordbuffet i Spisesalen og jule à la carte i Seckman. Søndager står familiene i fokus når vi inviterer til familiejulelunsj. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med 4-retters nyttårssupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.

Les mer
Dåp og navnedag

Dåp og navnedag

Med dåpsbarnet som hedersgjest!

På Fleischer's Hotel har vi lange tradisjoner for feiring av små og store begivenheter. Barnedåpen er en hyggelig anledning til å samle de nærmeste. Vi legger forholdene til rette slik at du kan fokusere på den store dåpsdagen.

Les mer
Våre lokaler

Våre lokaler

Vi har lokalet - du inviterer gjestene!

Vi på Fleischer's ønsker å bidra til at din dag blir akkurat slik du ønsker. Våre ansatte er her for deg, og sammen skaper vi de beste minnene.

Les mer
Høytider

Høytider

Finstasen skal på - feires skal det nå!

Det er mange høytider som skal feires gjennom året. Fleischer's Hotel er viden kjent for sine julebord, smalahovefester, populære 17. mai buffet og vår tradisjonsrike påske- og nyttårs supe. Her finner du ut hva vi har planlagt for nærmeste høytid.

Les mer
Jubileum

Jubileum

Vi ønsker å gratulere deg på din dag!

Fødselsdag eller jubileum - kanskje bryllupsdag? Legg ditt neste selskap eller arrangement til Fleischer's Hotel på Voss.

Les mer
Konfirmasjon

Konfirmasjon

Med ungdommen i fokus!

Historisk sett var konfirmasjonen overgangen fra barn til voksen. Nå er det mer en feiring av ungdommen, som er verdt å sette pris på.

Les mer