Bruk: Våre rom i hotellet

Book rom nå:
Book rom nå

Rom i hotellet

Et rom med utsikt over Vangsvatnet og fjellene rundt, med historisk preg og klassisk innredning. Med mystikk, og historier om spøkelser som går igjen. Hvem vil vel ikke besøke Fleischer's Hotel?

 

Standard rom

Fleischer's tilbyr standard enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Disse er lokalisert i alle deler av hotellet, og er enkelt innredd for å tilfredsstille deg som gjest.

Videre har vi rom som vi deler inn i følgende kategorier; historiske rom, stasjonsrom, rom med utsikt og oppgraderte rom. Ta en kikk nedover på siden her for å lese mer om de ulike rommene. 

Alle våre rom har TV, og i overnattingsprisen inngår Wi-Fi, ubegrenset tilgang til hotellets velværeavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstuer, parkering og varm og kald frokostbuffet.

 

Historiske rom

Våre historiske rom ligger i den eldste delen av hotellet, som er fra 1889. De varierer i størrelse, interiør og utsikt. Rommene er innredd med detaljer fra en lang hotelltradisjon, og vi håper å gjenskape noe av historien som ligger i veggene til hotellet.

Bruk: Våre rom i hotellet - historiske rom 

Stasjonsrom

Er du ute etter en mer moderne stil vil vi anbefale deg å bo i et av våre stasjonsrom. Disse rommene ligger i stasjonsbygningen fra 1909 på Voss Stasjon, og er koblet sammen med hotellet via en gangbro. En del av rommene har navn etter stasjoner langs Bergensbanen, og vi har også rom kalt for eksempel "Lokfører" og "Stasjonsmester". Dette er rom for deg som liker mer rene linjer.

Bruk: Våre rom i hotellet - stasjonsrom

 

Rom med utsikt mot Vangsvatnet

De fantastiske omgivelsene er verdt å se på. Hvis du ønsker et rom med utsikt over Vangsvatnet og fjellene rundt, kan du be om å få oppgradere til det. Vi tilbyr rom med utsikt i alle deler av hotellet, både i den historiske delen fra 1889, i Olafsfløyen fra 1959 og i stasjonsbygningen fra 1909.  

 

Oppgraderte rom

Hvorfor ikke spandere på deg natten i et av våre oppgraderte rom? Disse vakre rommene har alle utsikt over Vangsvatnet og de omkringliggende fjellene. 

Våre oppgraderte rom er plassert i den historiske delen av hotellet, i tillegg til noen i øverste etasje i Olafsfløyen. Disse rommene er romslige, og har store bad, de fleste med badekar. Vår Kongesuite har boblebad i tillegg til dusj og separat toalett. Alle oppgraderte rom er også utstyrt med vannkoker og badekåpe.


Se våre listepriser her


Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Fleischer's Hotel!