Vi byr på flotte rom i ulike kategorier

Book rom nå:
Book rom nå

Rom på Fleischer's Hotel og Motel

Sov komfortabelt på Fleischer's Hotel slik at du har energi på dagtid til å nyte den flotte naturen som Voss og områdene rundt har å tilby.

Fleischer's Hotel er et tidsriktig hotell med historisk atmosfære, og du vil finne våre rom klassisk elegante. Hotellet har 110 rom og 210 senger, og vi kan tilby rom med utsikt, historisk preg eller rom oppkalt etter stasjoner langs Bergensbanen.

Kun 100 meter fra hotellet finner du Fleischer's Motel, som har 30 leiligheter. Alle er utstyrt med en liten kjøkkenkrok og terrasse med utsikt over Vangsvatnet.

Fleischer's Hotel og Motel ligger i sentrum av Voss med gangavstand til det som skjer på Vangen, som sentrum kalles. Hotellets sentrale beliggenhet 30 meter fra jernbanestasjonen gjør det enkelt å besøke,enten du reiser fra Oslo eller Bergen. Hvis du er her for å stå på ski om vinteren, henter skibussen deg rett utenfor hotellet.

Velkommen til Fleischer's Hotel og Voss!

Rom i hotellet

Rom i hotellet

Et rom med utsikt over Vangsvatnet og fjellene, med historisk preg og klassisk innredning. Med mystikk, og historier om spøkelser som går igjen. Hvem vil vel ikke besøke Fleischer's Hotel?

 

Priser fra kr 895,- per person per døgn i delt dobbeltrom
Rom i motellet

Rom i motellet

Ønsker du å ha litt mer frihet, og å kunne lage maten selv? 100 meter fra hotellet finner du Fleischer's Motel, som har 30 leiligheter.

 

Priser fra kr 600,- per person per døgn i delt motell
Listepriser

Listepriser

Her finner du våre listepriser for både hotell og motell, og priser på eventuelle oppgraderinger.