Lidenskap og omtanke i 365 år

Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens utsikt i ryggen. Hotellet er sentralt plassert i forhold til Oslo og Gardermoen ved porten til Nordmarka. Sundvolden Hotel ligger idyllisk til midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden med Krokskogen og Kongens utsikt i ryggen. Hotellet er sentralt plassert i forhold til Oslo og Gardermoen ved porten til Nordmarka.

Vi kan tilby et topp moderne konferansesenter med kapasitet til de store konferansene og banketter inntil 700 mennesker. Vi har også eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og vi gjør vårt beste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

En ansvarlig næringslivsaktør

En ansvarlig næringslivsaktør

En av Fleischer’s strategiske pilarer er å være en SAMFUNNSANSVARLIG NÆRINGSAKTØR. Dette har mange og gode konsekvenser. Nedenfor følger en oppsummering. Listen er ikke komplett eller sortert i prioritert rekkefølge.

Les mer
Litt av historien

Litt av historien

Historiske Fleischer’s Hotel har vært å skue i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864. Dagens hotellbygning sto ferdig i 1889. Historien går imidlertid lenger tilbake enn det.

Les mer
Jobb hos oss

Jobb hos oss

Med totalt 80 medarbeidere fordelt på 60 årsverk, søker vi stadig nye kollegaer.  Vi byr på mange spennende yrkesmuligheter. Kjøkken og restaurant, resepsjon, booking, kurs og salg, rengjøring eller vedlikehold - du vil lære mye på Fleischer's Hotel.

Les mer
Fasiliteter

Fasiliteter

Fleischer's byr på en rekke fasiliteter som du og din familie, vennegjeng eller kollegaer kan benytte. Her kan du lese mer om våre ulike fasiliteter.

Les mer
Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

I desember 2013 ble Fleischer's Hotel Miljøfyrtårnsertifisert, som det første hotellet på Voss. Vi jobber hver dag med å ta vare på miljøet rundt oss, og håper at du vil hjelpe oss med dette.

Les mer