Mat og drikke

Våre restauranter

Lokale råvarer i kombinasjon med kontinentale vaner

I våre restauranter opplever du noe av det beste Norge har å tilby innen mat og drikke. Vi står for kortreiste, regionale, sesongbaserte råvarer, lokal forankring og kontinentale vaner. I kombinasjon med smakfulle og dekorative retter presentert på tidsriktig vis, tilbyr vi langreist og kortreist drikke som setter en ekstra spiss på måltidet. Vårt imøtekommende vertskap formidler gjerne historien om hotellet, spisestedet og menyen. 

Vi gjør oppmerksom på at våre restauranter og bar er kontantfri sone. Her kan du bare betale med kort, eller sette det på rommet. Dersom du må betale med kontanter, kan du gjøre det i resepsjonen. 

Seckman

Seckman

Vår fine dining restaurant Seckman er oppkalt etter Johan Seckman Fleischer som kom til Voss i 1750

Les mer
Magdalene

Magdalene

Restaurant Magdalene er oppkalt etter Fleischer's Hotel sin første vertinne og kjøkkensjef

Les mer
Terrassen

Terrassen

For en utsikt! Vår Terrasse vender mot Vangsvatnet og fjellene rundt, med Gråsida og Sonvesåsen i sør og Horndalsnuten i øst. 

Les mer