Det skjer på Fleischer's Hotel

Gjennom generasjoner har Fleischer’s Hotel vært et populært samlingssted ved festlige anledninger. Allerede før 1880 ble hotellet flittig besøkt av konger, keisere og kunstnere, og er viden kjent for sin gode mat og service. I mer enn 100 år har hotellet jevnlig vært brukt av så vel lokalbefolkningen som av tilreisende fra inn- og utland. Hotellet har naturlig dannet rammen for små og store anledninger, fra enkle barnedåper til kongebesøk og store kongresser. Fleischer’s inviterer i tillegg til en rekke spennende opplevelser gjennom året. Under ser du noen av de årlige arrangementene våre. Det er lov å la seg friste:

NYTTÅRSSUPÉ

Med tradisjon for storslagne begivenheter inviterer vi til nyttårsfeiring. Ta med deg venner og familie og avrund året med deilig mat i herskapelige omgivelser, ekte nyttårstemning og enestående utsikt. Vi byr på velkomstaperitiff, 4-retters Nyttårssupé, polonese, dans og nattmat. Når det nærmer seg midnatt tar vi turen ut på terrassen for å nyte fyrverkeriet. Disco i Top Spot for den yngre garde.

VALENTINSFRIERI

Inviter din tilkommende på valentinsmiddag. Dersom du frir og får ja, tilbyr Fleischer’s bryllupsfeiring uten lokalleie og gratis overnatting på bryllupsnatten!

SKREIAFTEN

Tradisjonen tro inviterer vi til Skreiaften med tradisjonelt tilbehør i februar. Aftenen avrundes med dans til langt ut i de små timer.

MORSDAGSMARKERING

Mor spiser til halv pris hos oss denne dagen – og barn bader gratis!

VÅRSTAND-UP i TopSpot

PÅSKESUPÉ

Med tradisjon for storslagne feiringer inviterer vi til påskesupé på påskeaften. Velkomstaperitiff, 4-retters middag, underholdning og dans.

NASJONALDAGSLUNSJ

Den 17. mai inviterer vi til Fleischer’s tradisjonsrike lunsjbuffet i Restaurant Magdalene og Champagnelunsj i Seckman.

WINE- AND BEERMAKERS DINNER

Dette er en skreddersydd kveld der en utvalgt øl- eller vinprodusent presenterer sine drikker til en meny laget spesielt for kvelden. I Seckman arrangerer vi vinsmaking hele året. Dyktige vinkelnere tar dere med på en opplevelse og formidler sin kunnskap. Seckman er vår à la carte restaurant som ligger innenfor spisesalen på Fleischer's Hotel.

SMALAHOVEWEEKEND

På Voss går ekstremsport og jazz hånd i hånd med folkemusikk, kunst og kokt smalahove. Fleischer’s serverer smalahove på tradisjonelt vis med Vossakorv, kålrotstappe og potet. I kombinasjon med gode, lokale drikkevarer blir dette et festmåltid.

OKTOBERFEST

Børst støvet av dine lederhoser og ta frem dirndlen! Fleischer’s inviterer til oktoberfest med pølse, sauerkraut, pretzels og håndtverksbrygg. Festen avrundes med tradisjonell dans i festlige kostymer.

FARSDAGSMARKERING

Far spiser til halv pris hos oss denne dagen – og barn bader gratis!

HØSTSTAND-UP i TopSpot

LUTEFISKGILDE

Fleischer’s inviterer til lutefiskgilde. Tradisjonen tro blir det to serveringer av lutet fisk. Fisken serveres på tradisjonelt vis med baconbiter, kortreist og hjemmelaget gul ertestuing, poteter, flatbrød og langreist grov sennep.

JULEBORD

Med tradisjon for storslagne julebord, sikrer vi den gode, gammeldagse julestemningen. velkjente juleretter på en omfattende julebuffet med varme og kalde retter, ostefat og desserter. Fru Fleischer forteller sannsoger og deler ut gratislodd med flotte premier. Vi avrunder kvelden med dans.

FAMILIEJULEBORD

Ta barna med på familiejulebord med julenisse, gaveposer og stemningsfull musikk. Begivenheten finner sted i Restaurant Magdalene hver søndag i førjulstiden. Tradisjonen tro deler fru Fleischer ut gratislodd med flotte premier til heldige vinnere.

For tilgjengelighet og priser, vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!