Påske

Påsken på Fleischer's Hotel

Enestående påskeopplevelser i 160 år!

Priser fra kr 495,- per person i motellet

Visste du at den første påsketuren på ski til fjells i Norge hadde sitt utgangspunkt på Fleischer’s Hotel? Med primitivt utstyr og enkle ski foretok Kasper Kielland, Fritz Rieber og Henrik Sundt det som trolig er den første påsketuren til fjells i Norge. De ankom Voss med den nyåpnede Vossebanen og sjekket inn på Fleischer’s Hotel. Historien om turen i Vossafjellene fra 1884 finner du i Bergens Turistforenings årbok.

Voss har - og har alltid hatt, fremragende muligheter for skisport i alle kategorier. Fleischer’s Hotel er det naturlige utgangspunkt, med enkel tilgang til aktivitetseldoradoet. Voss Gondol tar deg til Norges beste skiterreng i Voss Resort på under 10 minutt og  skibussen tar deg til Myrkdalen skisenter på en knapp halvtime. Voss Ski og Tursenter finner du også en knapp halvtime med egen bil fra hotellet.

Påske

Tradisjonen tro byr vi på kvalitetsrike påskeopplevelser

Vi åpner påsken med Palmehelgen og Vossajazz. Deretter kjører vi hverdagspriser helt frem til Skjærtorsdag. Da åpner vi Norges største påskeegg til stor glede for voksne og barn. Videre vil Adele Duus Lærum invitere til barneteater i TopSpot. Det blir afterski på Terrassen og på kvelden.

Langfredag strekker seg laaaangt ut i de små timer med afterski og grilling på terrassen.

Påskeaften byr vi på afterski  og konsert på terrassen. Vi avrunder kvelden med Fleischer’s tradisjonsrike Påskemeny i Spisesalen. Deretter blir det Påskedisco i Top Spot med aldersgrense 18 år.

Airhockey, bordtennis, barnekino, tegnekonkurranse, utlån av blader, bøker, tegnesaker, kort- og brettspill hele påsken. Første og andre påskedag tømmer vi Norges største påskeegg. 

Dette blir en påske spekket med god mat, drikke, underholdning, musikk, hyggelig selskap og super stemning i Spisesalen på Fleischer's Hotel. Hvor Konger, Keisere, Kunstnere, Bygde- og Byfolk har møttes til storslagne begivenheter i generasjoner!

Med tradisjon for storslagne påskebegivenheter sikrer vi de beste påskeminnene!

 

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!