Jul og Nyttår

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på vår julebordbuffet i Spisesalen og jule à la carte i Seckman. Søndager står familiene i fokus når vi inviterer til familiejulelunsj. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med 4-retters nyttårssupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.

Fleischer's tradisjonsrike JULEBORD

Fra ,idten av november til slutten av desember inviterer vi til julelunsj og julemiddag fredag og lørdag. Søndag blir det familiejulebord i Spisesalen.

Vi serverer vår tradisjonsrike julebordbuffet lørdagene, med et utvalg herlige juledesserter. I tillegg byr vi på en spennende 3-5 retters julemeny for selskap over 10 personer. 

Ønsker du eget lokale for ditt selskap, så ordner vi det på forespørsel. 

Juletallerken og Lutefiskaften

På forespørsel tilrettelegger vi juletallerken og/eller lutefisktallerken. 

Julelunsj

Gjør deg klar til en helaften med gode kollegaer og samarbeidspartnere. Vi inviterer til julelunsj hver torsdag fra klokken 13.00. 

Familiejulebord

Søndager i advent inviterer vi familier til julelunsj med julenisse, gaveposer og julesang. I år blir det julebordbuffet med stor dessertbuffet. Tradisjonen tro deler fru Fleischer ut gratislodd med flotte premier til heldige vinnere. 

Vi har to bordsettinger på familiejulebordene fra uke 47 -  50.
Første bordsetting er fra kl 12:00 – 14:15
Andre bordsetting er fra kl 14:30 – 16:00

Fleischernissen pleier å dukke opp mellom kl 13:00 og 13:30. Kommer litt an på vær og vind. Ikke alltid like lett å navigere i snøen med reinsdyr og slede.

Nyttårsfeiring

Nyttårsaften inviterer vi til vår tradisjonelle nyttårsfeiring. Ta med deg venner og familie og avrund året med deilig mat i herskapelige omgivelser, ekte nyttårstemning og enestående utsikt. Vi byr på velkomstaperitiff, 4-retters Nyttårssoupé, polonese, dans og nattmat. Når det nærmer seg midnatt tar vi turen ut på terrassen for å nyte fyrverkeriet. 

 Vi holder julestengt fra 17. til 28. desember 2023.

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!