Jul og Nyttår

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på våre juletallerkener i Magdalene og jule à la carte i Seckman. Søndager står familiene i fokus når vi inviterer til familiejulelunsj. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med nyttårssoupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.

Fra julebord til juletallerken

Fra torsdag 5. november til lørdag 12. desember inviterer vi til julelunsj og julemiddag torsdag, fredag og lørdag.

Vi serverer vår tradisjonelle juletallerken med et utvalg herlige juledessertar. I tillegg byr vi på en spennende 3-5 retters julemeny for selskap over 10 personer.

Ønsker du eget lokale for ditt selskap, så ordner vi det på forespørsel. 

Lutefiskaften

Fredag 5. desember inviterer vi til Lutefiskaften i Seckman. 

Lørdag 6. desember kommer distrikstsmusikere og underholder oss i spisesalen.

Julelunsj

Gjør deg klar til en helaften med gode kollegaer og samarbeidspartnere. Vi inviterer til julelunsj hver torsdag fra klokken 13.00. 

Familiejulebord

Søndager i advent inviterer vi familier til julelunsj med julenisse, gaveposer og julesang. I år blir det joletallerken med stor dessertbuffet. Tradisjonen tro deler fru Fleischer ut gratislodd med flotte premier til heldige vinnere. Søndag 1. desember kommer Voss gutekor og underholder.  

Nyttårsfeiring

Nyttårsaften inviterer vi til vår tradisjonelle nyttårsfeiring. Ta med deg venner og familie og avrund året med deilig mat i herskapelige omgivelser, ekte nyttårstemning og enestående utsikt. Vi byr på velkomstaperitiff, 4-retters Nyttårssoupé, polonese, dans og nattmat. Når det nærmer seg midnatt tar vi turen ut på terrassen for å nyte fyrverkeriet. 

 Vi holder julestengt fra mandag 14. desember og opner igjen onsdag 30. desember 2020.

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!