Jul og Nyttår

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på vår julebordbuffet i Spisesalen og jule à la carte i Seckman. Søndager står familiene i fokus når vi inviterer til familiejulelunsj. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med 4-retters nyttårssupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.

Fleischer's tradisjonsrike JULEBORD

Fra midten av november til slutten av desember inviterer vi til julelunsj og julemiddag fredag og lørdag. Søndag blir det familiejulebord i Spisesalen.

Vi serverer vår tradisjonsrike julebordbuffet hver helg, med et utvalg herlige juledesserter. I tillegg byr vi på en spennende 3-5 retters julemeny for selskap over 10 personer. 

Etter julemiddagen blir det dans til langt ut i de sene nattetimer. I år er det Salty Dog som gleder oss med sin stemningsskapende musikk.

Ønsker du eget lokale for ditt selskap, så ordner vi det på forespørsel. 

Juletallerken og Lutefiskaften

På forespørsel tilrettelegger vi juletallerken og/eller lutefisktallerken. 

Julelunsj

Gjør deg klar til en helaften med gode kollegaer og samarbeidspartnere. Vi inviterer til julelunsj hver torsdag fra klokken 13.00. 

Familiejulebord

Søndager i advent inviterer vi familier til julelunsj med julenisse, gaveposer og julesang. I år blir det julebordbuffet med stor dessertbuffet. Tradisjonen tro deler fru Fleischer ut gratislodd med flotte premier til heldige vinnere. 

Vi har to bordsettinger på familiejulebordene fra uke 47 -  50.
Første bordsetting er fra kl 13:00 – 14:15
Andre bordsetting er fra kl 15:00 – 16:00

Fleischernissen pleier å dukke opp mellom kl 13:00 og 13:30. Kommer litt an på vær og vind. Ikke alltid like lett å navigere i snøen med reinsdyr og slede.

Nyttårsfeiring - FULLBOOKET I 2024

Nyttårsaften inviterer vi til vår tradisjonelle nyttårsfeiring. Ta med deg venner og familie og avrund året med deilig mat i herskapelige omgivelser, ekte nyttårstemning og enestående utsikt. Vi byr på velkomstaperitiff, 4-retters Nyttårssoupé, polonese, dans og nattmat. Når det nærmer seg midnatt tar vi turen ut på Voss største terrasse for å nyte fyrverkeriet. 

 Vi holder julestengt fra 18. til 28. desember 2023.

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!