Jul og Nyttår

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på vår julebordbuffet i Magdalene og jule à la carte i Seckman. Vi avrunder kvelden med dans. Søndager står familiene i fokus når vi inviterer til familiejulebord. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med nyttårssoupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.


Vi holder julestengt fra 16. desember til 29. desember 2018.

 

Julebord

Vi inviterer til julebord med tradisjonsrik julebuffet fredag og lørdag fra midten av november og helt frem til jul. 

Vi tilbyr også julemeny i vår à la carte restaurant Seckman - vær tidlig ute om du ønsker eget lokale.

På forespørsel tilrettelegger vi vin- eller ølsmaking i Fredrik’s Bar, Cognac & Sigar i Eldi, Champagnekanapeer i Seckman og historisk vandring før middag. Julebordet lar seg også fint kombinere med en konferanse eller et seminar. 

 

Familiejulebord

Søndager i advent holder vi familiejulebord med julenisse, gaveposer og julesang. Tradisjonen tro deler fru Fleischer ut gratislodd med flotte premier til heldige vinnere.

 

Nyttårsfeiring

Nyttårsaften inviterer vi til vår tradisjonelle nyttårsfeiring. Ta med deg venner og familie og avrund året med deilig mat i herskapelige omgivelser, ekte nyttårstemning og enestående utsikt. Vi byr på velkomstaperitiff, 4-retters Nyttårssoupé, polonese, dans og nattmat. Når det nærmer seg midnatt tar vi turen ut på terrassen for å nyte fyrverkeriet. Disco i Top Spot for den yngre garde.

 

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!