Ferie og fritid

Ferie og fritid

Det er deilig å være gjest hos Fleischer's!

Vi finner rom som passer for deg, enten du reiser alene, med familie, kollegaer eller venner. Velværeavdeling med svømmebasseng, barnebasseng, boblebad og badstue sikrer trivselen om været skulle svikte. Ellers anbefaler vi en avslappende stund på Terrassen eller i våre salonger med en god bok. Det er også ferie!

I tillegg byr Voss på et eldorado av aktiviteter. Du kan ta en runde i sentrum, nyte livet på kafe, gå på kino, slappe av i biblioteket, ta med niste og dra på fjelltur - med eller uten ski, besøke et av våre to alpinannlegg - eller begge, rafte i noen av Norges beste elver, fly i Skandinavias første vertikale vindtunnell, prøve ut ulike typer vannsport eller smake på smalahove.
Les mer under aktiviteter.

Voss byr i tillegg på en rekke festivaler og kulturelle tilstelninger, som for eksempel Ekstremsportveko, Vossa Jazz, Osa festivalen og Smalahovesleppet.

Fleischer's inviterer også til en rekke opplevelser gjennom året. Blant annet nyttårsfeiring, valentinsmarkering, skreiaften, mors- og farsdager, vår og høst stand-up, påskesupé, nasjonaldagslunsj, wine-, beer-, og sidermakers dinner, smalahoveweekend, Oktoberfest, lutefiskgilde, julebord og familiejulebord.

Uavhengig av sammenheng og anledning - du er herved invitert til å bo hos oss!

Se våre tilbud akkurat nå!

Ta kontakt om du ønsker å gjøre en reservasjon eller har behov for mer informasjon! 

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!