Jule- og Nyttårsfeiring

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på en omfattende julebordbuffet i Magdalene og jule à la carte i Seckman. Vi avrunder kvelden med dans. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med nyttårssoupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.

Julebord

Vi inviterer til julebord fredag og lørdag fra midten av november og helt frem til jul. Søndagene holder vi familiejulebord med julenisse, gaveposer og julesang. Nytt av året er familiejulebord både lørdag og søndag siste helgen før julaften. Tradisjonen tro deler fru Fleischer ut gratislodd med flotte premier til heldige vinnere.

Tradisjonsrik 4-retters julemeny i Seckman - vær tidlig ute om du ønsker eget lokale.

På forespørsel tilrettelegger vi vin- eller ølsmaking i Fredrik’s Bar, Cognac & Sigar i Eldi, Champagnekanapeer i Seckman og historisk vandring før middag. Eller hva med flyging i Skandinavias eneste vertikale vindtunnel? Julebordet lar seg fint kombinere med en konferanse eller et seminar. 

Julestengt fra 18. tom. 28. desember 2016.

Nyttårsfeiring

Nyttårsaften inviterer vi til vår tradisjonelle nyttårsfeiring. Ta med deg venner og familie og avrund året med deilig mat i herskapelige omgivelser, ekte nyttårstemning og enestående utsikt. Vi byr på velkomstaperitiff, 4-retters Nyttårssoupé, polonese, dans og nattmat. Når det nærmer seg midnatt tar vi turen ut på terrassen for å nyte fyrverkeriet. Disco i Top Spot for den yngre garde.

Priser fra kr 1990,- per person per døgn inkludert nyttårsfeiring.

tlf: +47 56 52 05 00 hotel@fleischers.no fleischers

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon, vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!