Hovedside
Om Hotellet
Kurs og Konferanse
Restaurant
Aktiviteter
Motell
Kart

Book rom nå
Ring oss nå

Underholdning

Av og til må en gi kursdeltakere noe mer en bare faglig "fornying". Fleischer's Hotel har et nært samarbeid med Baste Bolstad som kan bidra med et avbrekk under og etter kurssamlingen.

Litt om standupkomiker Baste;

Baste Bolstad kan trygt sies å være en av veteranene på den norske humorscenen, som rendyrker sjangeren og fremfører standup i sin edleste form. Med stor selvsikkerhet, presis timing og faglig tyngde erobrer han raskt publikums oppmerksomhet. Kun utstyrt med mikrofon, et allsidig reportoar og gjennom-tenkte poenger sørger han alltid for latter og god stemning.

Noe han også gjør ofte, enten det er som fast konferansier og komiker på Latter i Oslo, eller på andre scener og arrangementer landet rundt.

Fra debuten i 1994 har han rendyrket sin småfrekke, men alltid gjennomtenkte og spontane form for humor. Baste går nemlig ikke av veien for å ta direkte kontakt med publikum og gjøre dette til en del av showet! Men mest av alt har den opprinnelig utdannede juristen fra Voss har gjort selvironi til sitt varemerke. Dette har bl.a. resultert i mange sesonger som medprogramleder i P4, deltakelse i lokalrevyer og den selvskrevne forestillingen ”Fra Bygd Til By”. Nettopp dette gjenspeiler også komikeren på scenen, et konstant harselas med kontrastene mellom nettopp utkantstrøk og storby. Men uansett hvilket tema Baste har kún ett mål for øyet – å få publikum til å ramle av stolene av latter.

Fleischer's Hotel, Evangervegen 13, 5704 Voss Telefon + 47 56 52 05 00
Telefaks + 47 56 52 05 01 E-mail: hotel@fleischers.no