Aktiviteter - Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser

Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser

Destinasjonen for alle

På Voss tilbyr vi deg muligheten til å stå på ski i to skianlegg; Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser. Disse skianleggene har mye å tilby om du ønsker å kjøre alpint - eller å gå på langrennsski.

 

Voss Resort

Hos Voss Resort kan hele familien finne løyper som passer den enkelte sitt nivå. De har 40 kilometer preparerte alpinløyper, 10 heiser og trekk og 22 nedfarter. Det er tre områder for barn, i tillegg til skiskole og skiutleie, og fire serveringssteder i anlegget. Voss Resort har også ca. 18 kilometer med flotte langrennsløyper på fjellet, rundt området ved Hanguren. Løypene blir jevnlig preparerte, og er alltid sporsatt.

Les mer om ski og føreforhold hos Voss Resort

 

Myrkdalen

I Myrkdalen finner du alt fra familievennlige løyper, parker, skicross-løype og off-piste terreng. Det er totalt 22 varierte løyper i ulike vanskelighetsgrader - tilsammen 28,5 km med preparerte løyper, og 9 heiser og trekk. I sammenheng med skisenteret er det også preparerte langrennsløyper, og et flott terreng for fjellski og toppturer. Myrkdalen har skiskole og skiutleie, og du finner flere kafèer og restauranter ved skisenteret.

Les mer om ski og føreforhold hos Myrkdalen

Velkommen til vintereventyr på Voss!

Ønsker du å reservere, vennligst kontakt: 

Voss Resort

E-post: fjellheisar@vossresort.no
Telefon: +47 470 04 700


Myrkdalen Fjellheiser

E-post: post@myrkdalen.no
Telefon: +47 474 71 600