Opplevelser på og rundt Voss og Fleischer's Hotel

Voss - i hjertet av Fjord Norge

Den korte avstanden til Bergen og beliggenheten midt mellom Hardanger- og Sognefjorden setter oss i en særstilling. Vi kan tilby varierte aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser. Fleischer’s Hotel har alltid vært flittig besøkt av folk fra alle lag. Fra kongelige og adelige til vanlige turister og reisende.  I 1864 var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret på Voss. I dag er vestlandsbygden en moderne ski- og turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider.

Voss er rik på kultur og tradisjon og byr på et utall opplevelser. Vi tilrettelegger gjerne oppholdet for deg, enten du ønsker deg rolige og avslappende dager eller et aktivt og utfordrende opphold.

For informasjon om opplevelser i regi av Fleischer's Hotel, sjekk vår Eventkalender.

For informasjon om hva som skjer på Voss, ta en titt på www.visitvoss.no.

Trykk her for å se våre tilbud akkurat nå!

Voss Sentrum - Vossevangen

Voss Sentrum - Vossevangen

Alt fra A til Å på Vangen!

Hva kan du gjøre i Voss Sentrum? Et bedre spørsmål er gjerne; hvordan skal du få tid til å gjøre alt? Her er butikker, museum og aktiviteter, og alt finner du like i nærheten av hotellet.

Les mer
Dagsturer og utflukter fra Voss

Dagsturer og utflukter fra Voss

"Verda er vid, men Voss er vidare!"

Og fra Voss har du tilgang til all verdens spennende aktiviteter. Bygden er et naturlig utgangspunkt for Norge i et nøtteskall, verdensarvområdet Nærøyfjorden, fjell, fjord, fiske og andre storslagne opplevelser.

Les mer
Kortferier fra De Historiske

Kortferier fra De Historiske

I fantastiske norske omgivelser

Fleischer's Hotel er medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder, og i år samarbeider vi med andre historiske hotell for at du skal få oppleve flott natur, god mat og våre tradisjonsbevisste og samtidig nytenkende historiske hotell. Pakkene er unike, og kan lett bestilles på nettet gjennom De Historiske.

Les mer
Smalahovetunet

Smalahovetunet

Kom og utfordre ganen!

Lyst å prøve en annerledes middag? Hos Ivar Løne AS/ Smalahovetunet kan du prøve den ur-vossiske retten smalahove. Smalahovudene er svidd og røkt, og serveres som vist på bilde, gjerne med et glass akevitt. I tillegg tilbyr de omvisning i fabrikken.

Les mer
Vossamoro

Vossamoro

Ha det litt ekstra moro med vennegjengen!

Både sommer og vinter tilbyr Vossamoro artige og utfordrende lagbyggingsaktiviteter. Noen aktiviteter pirrer sansene, noen utfordrer til samarbeid, og andre igjen er bare for gøy! Hvorfor ikke ta med vennegjengen for å bli bedre kjent?

Les mer
Voss Bryggeri

Voss Bryggeri

Ølsmaking

Bryggetradisjonene på Voss er lange og interessante. Voss Bryggeri organiserer ølsmaking for grupper, hvor du lærer om kunsten å brygge godt øl.

Les mer
Voss Rafting Senter og Voss Klatrepark

Voss Rafting Senter og Voss Klatrepark

Vann over hode eller opp i høyden?

Voss Rafting Senter tilbyr en rekke ulike aktiviteter i elver og stryk i Vossa området. I tillegg har de utviklet Voss Klatrepark, hvor du kan utfordre deg selv i høyden.

Les mer
Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser

Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser

Destinasjonen som har noe for alle!

På Voss tilbyr vi deg muligheten til å stå på ski i to skianlegg; Voss Resort og Myrkdalen Fjellheiser. Disse skianleggene har mye å tilby om du ønsker å kjøre alpint - eller gå på langrennsski.

Les mer
VossVind

VossVind

Fly med oss!

VossVind tilbyr deg muligheten til å utforske innendørs fallskjermhopping. Denne morsomme og spennende sporten er noe som alle kan prøve! 

Les mer