Book rom nå:
Book rom nå

Rom i motellet

Ønsker du å ha litt mer frihet og å kunne lage maten selv? 100 meter fra hotellet finner du Fleischer's Motel, som har 30 leiligheter.

Våre motell er fordelt på to rekker, hvorav samtlige ble pusset opp i 2015. Alle motellene er utstyrt med eget bad, liten kjøkkenkrok og en liten privat terrasse med utsikt over Vangsvatnet og fjellene rundt. Rommene har også TV, og i overnattingsprisen inngår tilgang til Wi-Fi. Vi kan tilby både 2-sengs og 4-sengs motell og noen er også innredd med en sovesofa.

I våre 2-sengs motell er det oppholdsrom med to senger, kjøkkenkrok og eget bad. I våre 4-sengs motell er det i tillegg et ekstra soverom med to senger. Gratis parkering rett utenfor inngangen til hvert motell gjør at du slipper å bære bagasjen langt.

Frokost på hotellet er inkludert i prisen, med varm og kald buffet. I tillegg kan du benytte deg av alle hotellets fasiliteter, som velværeavdelingen med svømmebasseng, boblebad, badstue, solarium, treningsrom og utendørs tennisbane. Sengetøy, håndkle og utvask er også inkludert i prisen.

Innsjekk og utsjekk gjør du i resepsjonen til Fleischer's Hotel.

 Over er bilder fra to-sengs motellrom.

 

Over er bilder fra fire-sengs motellrom.

Se våre listepriser her

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Fleischer's Hotel!