Listepriser

Historisk opphold

Ærverdig atmosfære siden 1864

Besøk oss på Voss og opplev vår historie i vakre omgivelser. 

 

Historisk i aktivitetsbygden Voss

Ta turen innom Voss Folkemusem eller gå en runde i Prestegardsmoen på Voss. Du kan uansett bo hos oss på Fleischer’s Hotel, slik både Nansen, Keiser Wilhelm og Edvard Grieg har gjort før deg.  En god bok i hånden, frokost i spisesalen og et aktivitetseldorado like utenfor døren. Her finner du sommer- og vinteropplevelser som passer for alle uansett alder og skostørrelse. Vår velværeavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstue sikrer trivselen om Vossaværet skulle svikte. Dagen avrundes med kokkens utvalgte 3-retters meny senere på kvelden.

 

Priser på overnatting

Kr 3 580,- per døgn i delt dobbeltrom   
Kr 2 290,- per døgn i enkeltrom


Prisen inkluderer overnatting i historisk rom, velkomst på rommet, dagens middag og frokost.

Alle våre gjester har fri adgang til velværeavdelingen med svømmebasseng, boblebad, sauna og trimrom. 

 

Ærverdig atmosfære siden 1864

Det er noe med Fleischer’s Hotel. Du merker det når du står utenfor det høyreiste trebygget, med spisse tårn, spir og karnapper i et mylder av sveitser- og dragestil. Du merker det når du kommer inn i resepsjonen og ser signaturene til fordums storheter som har vært her før deg. Når du går gjennom gangene og hører historien hviske til deg. Setter deg ned i spisesalen, slik keiser Wilhelm av Tyskland gjorde, slik Edvard Grieg gjorde, ja, slik til og med fyrsten av Siam gjorde. Hit kom de, prinser og prinsesser, konger og dronninger, fyrster og keisere. Til Voss, etter dagevis med reising. De reiste med dampskip og med jernbane og med hest langs støvete kjerreveier. Gjennom tynt befolkede bygder. Over forblåste fjelloverganger.

Til sin forbauselse ankom de så et hotell med en forunderlig velkjent atmosfære, som om de med ett var tilbake i Berlin, i London, i Stockholm eller Paris. En atmosfære av fornemme, kontinentale vaner, av dannet gjestfrihet: “En sigar, herr Nansen?” “Middagen er servert ærede konge. I kveld er det skilpaddesuppe til forrett og innbakt vaktel til hovedrett. Tør vi anbefale et glass god burgunder?”Midt i dette vakre, men øde landskapet, midt i dette ingenting langt utenfor allfarvei, fant de noen som kunne gi dem det de var vant til, som fikk dem til å føle seg hjemme. Og det er akkurat slik vi vil at du skal føle det også.

Og når du kommer opp på rommet, er det den samme utsikten til Vangsvatnet, til grønne lier og til den mektige Gråsida som alltid har vært der. Den var her da Johan Seckman Fleischer, stamfaren til hele Fleischer-slekten, kom hit som sorenskriver på midten av 1700-tallet. Den var her da Keiser Wilhelm kom hit, igjen og igjen, på 1890-tallet. Og den er her for deg. Her i dag. 

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!