Kundeomtaler Selskap

Våre ansatte gjør sitt ytterste for å tilfredsstille gjestenes behov, og har mange fornøyde gjester. Her kan du lese noen av tilbakemeldingene vi har fått.

 

Hei Mariann!

Vi takker så mye for hjelpen til en vellykket 80 årsfeiring av mor. Jubilanten var strålende fornøyd og såvidt meg bekjent var alle gjestene det også. Seckmannstuene var midt i blinken, nydelig rom og passe avstand fra øvrige fasiliteter. Maten var nydelig, vinen falt i smak og servitørene gjorde en fin jobb. Personlig var jeg veldig fornøyd med valg av eget og jubilantens rom! 17 åringen ble overrasket og glad for oppmerksomheten til frokost også!

Håper du vil bringe dette videre til alle som var med å bidro til en flott ramme rundt vårt selskap!

Vi kommer helt sikkert til å anbefale dere til andre!

Fornøyd hilsen
fra Bjørg med flere

Hei!

Vi avvikla 60-års festen vår i Voss Rotary Klubb laurdag 18. april. Vi var veldig godt nøgde med hotellet; flott 3-rettars festmiddag, fine og tenlege lokale, både til velkomsten og sjølve festen, og godt samarbeid med hotellet under planlegginga og fin service under måltidet.

Vi ynskjer at de bringar rosen vidare til både Gerd Fleischer Tønjum, Erik Fleischer Tønjum og andre som var involverte i arrangementet.

"Vi var veldig godt nøgde med hotellet!"

Mvh
Odd Kløve
President Voss Rotary Klubb

Hei Håkon!

Jeg vil takke på det hjerteligste for en flott opplevelse på hotellet i helgen! Kun godord fra alle gjestene - fra ankomst til avreise! 

Utsøkt mat og tilhørende fortreffelig vinvalg i Seckman. Dertil at de kelnerne som oppvartet oss gjorde det på en utmerket måte! Og en kunnskapsrik hovmester med glimt i øyet.... Synd jeg ikke fikk treffe deg denne gangen.

Dette vil jeg absolutt anbefale!

Mvh Ivan

Hei Alette!

Takker for kjempeflott opphold hos Dere.

Synes måltidet var alle tiders og med god vin :-) Spesielt hovedretten var super med et stort flott kjøttstykke.
Hyggelige folk i resepsjonen deres også forresten.
Kom oss ikke bort til smalahovefesten på Park, da det var så hyggelig stemning på Fleischer.
Håper det ikke var noe å utsette på oss, for vi ønsker å komme igjen på samme opplegg til neste år.

"...det var så hyggelig stemning på Fleischer."

Jan Ove


Hei

Tusen - tusen takk for oss! 

Nydeleg mat - fint bord - og veldig god service! Alle var så fornøgde, og vil svært gjerne koma tilbake neste år!

"...vil svært gjerne koma tilbake neste år!"

Kjellaug


Hei,
 

Vi vil gjerne takke dere for en strålende helg på Fleischer. Vi feiret vårt gullbryllup i flotte omgivelser både ute og inne - fine rom, nydelig spisesal  - Seckman - med delikat oppdekning, velsmakende mat og drikke, og ikke minst en hyggelig og imøtekommende betjening. Vi følte oss godt ivaretatt - store som små. Og mange takk for bokgaven - en fin og informativ historiebok om hotellets tilblivelse og liv. 

Takk for oss og hils alle, vi kommer gjerne igjen.

Med vennlig hilsen
Magnhild og Nils


Hei,

Tusen takk for fin tilrettelegging av feiring av vårt gullbryllup. Alt var fint. God mat, vennlig personal, fine rom. Alle var fornøyd. Tusen takk for fin bokgave.

Dagen var perfekt. Tusen takk for oss.

Vennlig hilsen
Birgit og Malvin