Våre lokaler

Våre lokaler

Vi har lokalet - du inviterer gjestene!

Vi på Fleischer's ønsker å bidra til at din dag blir akkurat slik du ønsker. Våre ansatte er her for deg, og sammen skaper vi de beste minnene.

Seckman

Våre lokaler

Vår restaurant Seckman ble åpnet høsten 2013, og er klassisk innredet med elegante møbler. I Seckman er det mulig å sitte rundt flere mindre bord, rundt et langbord eller et kongebord med hovedgjestene i høysete. Det er også tilrettelagt for lerret og prosjektor dersom man ønsker å vise bilder eller film.

Hele Seckman har plass til en bordsetting i langbord til 45 personer. Seckman kan også deles i to, dersom man ønsker et noe mer intimt lokale. Seckman Vest har plass til 14 personer, og Seckman Øst rommer 20 personer i langbord.

 

Restaurant Magdalene

Våre lokaler

Den ærverdige Spisesalen kan leies til din spesielle anledning. Med sin historiske atmosfære skaper den en flott ramme rundt arrangementet. Dette er lokalet for begivenheter med 50 gjester eller mer, og hele restauranten har plass til 230 personer fordelt på flere langbord. Her er det også mulig å sitte i hestesko, rundt småbord eller kongebord.  

 

Osa

Våre lokaler - Osa

Osa er et lokale i underetasjen, som egner seg til ulike typer feiring. Her er det prosjektor og lerret om man for eksempel ønsker å vise bilder og film. Osa kan også kombineres med tre andre mindre lokaler, som til sammen blir et stort og flott rom. I Osa er det plass til 20 personer rundt langbord, 30 personer i hestesko og 50 personer rundt småbord. Bruker man alle de fire lokalene er det plass til 90 personer rundt kongebord og 120 personer rundt småbord.

 

Top Spot

Våre lokaler - bryllup i Top Spot

Top Spot er hotellets danserestaurant, og dette lokalet har scene og dansegulv, og en egen bar som vi holder åpen på forespørsel. Her er det lerret og prosjektor om man for eksempel ønsker å vise bilder eller film. Top Spot kan kombineres med flere lokaler, slik at det blir et stort lokale for den aktuelle begivenheten. Top Spot har plass til 20 personer rundt langbord, 25 personer i hestesko og 25 personer rundt småbord. I kombinasjon med flere lokaler er det plass til inntil 120 personer rundt langbord.

 

Hjørne- og Damesalongen

Våre to koselige salonger innenfor barområdet i hovedetasjen kan benyttes enten hver for seg eller i kombinasjon. Hjørnesalongen har plass til 10 personer rundt langbord og 20 personer rundt småbord. I Damesalongen er det plass til 10 personer rundt langbord og 16 personer rundt småbord.

 

Alle lokalene kan leies for lukkede selskap, ta kontakt for mer informasjon om kapasitet og priser.

Ønsker du å gjøre en reservasjon, vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!