Kundeomtaler Bryllup

Med tradisjon for storslagne begivenheter, sørger vi for at du sitter igjen med de beste minnene! Her kan du se noen av tilbakemeldingene vi har fått fra de som har valgt å ha bryllupet sitt på Fleischer's Hotel.Hei Alette,

Takk for sist og for oss. Nå har vi "landet" og hverdagen er tilbake! Tusen takk for en fantastisk bryllupsfest og helg hos dere. Vi føler oss som "hjemme" på Fleischer's nå! Dere leverte virkelig på alle måter, både når det kom til mat, atmosfære, service og at "det fikser vi", hele veien. Gjestene var veldig fornøyd og det er vi også.

Du må bringe dette videre spesielt til Erik, Mihaela, Karianne og resten av staben som alle var med på å gjøre dagen vår så flott!

"Vi føler oss som "hjemme" på Fleischer's nå!"

Mvh
Åse og Jørn-Magnus

Hei hei,

Vil takke for en fantastisk brullupsmiddag hos dere. Kjempegod mat og kjempefint pyntet. 

Mvh
Anita og Eirik

Hei,

Vi vil få sende en stor takk for gjennomføring av vårt opphold ved hotellet 14.10. Det var god mat og topp service fra første stund. En spesiell takk til vår servitør Barbara som betjente oss på en helt utmerket måte. Håper dette blir meddelt vedkommende.

Takk for oss!

"... god mat og topp service fra første stund."

Mvh
Bjørg og Steinar

Vårt bryllup

Det var først på Valentines Day i år at vi dro på middag og første møte på Fleischer's Hotel på Voss. Dette vakre, ærverdige hotellet fra 1800-tallet, som mer likner et slott, hadde den perfekte beliggenhet for et bryllup der øst møter vest og gjester fra både Oslo og Bergen kunne ta toget helt til inngangen. Valget var enkelt etter å ha sett de nydelige bryllupslokalene med brokade på veggene og enorme lysekroner i taket. Datoen ble satt og med kun 3 mnd til den store dagen var det hærlig med et hotell som kunne være behjelpelig med alt! De bestilte blomsteroppsatser, dekorerte festlokalene, kom med menyforslag, anbefalte dj’er og kunne til og med stille med bryllupskaken! 

---

Etter vielsen dro gjestene til mottakelse på Fleischer’s. Her ble det servert Vossatapas med lokale oster og spekemat. Etter fotografering ankom vi hotellet klare for middag. Et 4-retters festmåltid med indrefilet av reinsdyr som høydepunkt. En meny som kjøkkensjefen tilpasset alle våre ønsker og forslag, og som bryllupsgjestene snakket om i ukesvis etter bryllupet!

Festen ble holdt i nydelig dekorerte lokaler i underetasjen, med tradisjonell kakekutting og brudevals. 

---

En ting vi satt over alt denne dagen var kvalitet. Fra valg av Fleischer’s Hotel med festlokaler, kake og mat, til leverandører av brudekjole og smoking, make-up artist og fotograf.

---

Dagen var helt magisk.

Benedicte & Jon Olav