Bryllup

Bryllup på Voss og Fleischer's Hotel

Med tradisjon for storslagne bryllup, sikrer vi de beste minnene!

Her på Fleischer's har vi  mer enn 155 år lange tradisjoner for feiring av bryllup. Alt fra små sammenkomster og mellomstore selskap til større begivenheter. Vår, sommer, høst eller vinter - vi legger forholdene til rette slik at dere som brudepar kan fokusere på å nyte den store dagen. Vår solide erfaring borger for den perfekte bryllupsfeiring!

Ikke nøl med å kontakte oss om du har spørsmål eller ønsker å avtale visning slik at vi sammen kan avklare behov for lokaler og øvrige fasiliteter.  

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!

Jul og Nyttår

Jul og Nyttår

Med tradisjon for storslagne begivenheter...

...sikrer vi den gode gammeldagse julestemningen!

Vi byr på utsøkte, tradisjonelle juleretter på vår julebordbuffet i Spisesalen og jule à la carte i Seckman. Søndager står familiene i fokus når vi inviterer til familiejulelunsj. Nyttårsaften blir det tradisjonell nyttårsfeiring med 4-retters nyttårssupé, fyrverkeri og påfølgende dans til langt inn i det nye året.

Les mer
Dåp og navnedag

Dåp og navnedag

Med dåpsbarnet som hedersgjest!

På Fleischer's Hotel har vi lange tradisjoner for feiring av små og store begivenheter. Barnedåpen er en hyggelig anledning til å samle de nærmeste. Vi legger forholdene til rette slik at du kan fokusere på den store dåpsdagen.

Les mer
Våre lokaler

Våre lokaler

Vi har lokalet - du inviterer gjestene!

Vi på Fleischer's ønsker å bidra til at din dag blir akkurat slik du ønsker. Våre ansatte er her for deg, og sammen skaper vi de beste minnene.

Les mer
Høytider

Høytider

Finstasen skal på - feires skal det nå!

Det er mange høytider som skal feires gjennom året. Fleischer's Hotel er viden kjent for sine julebord, smalahovefester, populære 17. mai buffet og vår tradisjonsrike påske- og nyttårs supe. Her finner du ut hva vi har planlagt for nærmeste høytid.

Les mer
Jubileum

Jubileum

Vi ønsker å gratulere deg på din dag!

Fødselsdag eller jubileum - kanskje bryllupsdag? Legg ditt neste selskap eller arrangement til Fleischer's Hotel på Voss.

Les mer
Konfirmasjon

Konfirmasjon

Med ungdommen i fokus!

Historisk sett var konfirmasjonen overgangen fra barn til voksen. Nå er det mer en feiring av ungdommen, som er verdt å sette pris på.

Les mer