Ferie og fritid

Vinter på Voss og Fleischer's Hotel

En destinasjon - to skisenter

Visste du at den første påsketuren til fjells i Norge trolig hadde sitt utgangspunkt på Fleischer's Hotel? Det var Kasper Kielland, Fritz Rieber og Henrik Sundt som med primitivt utstyr og enkle ski tok seg rundt i vossafjellene den gangen. De ankom Voss med den nyåpnede Vossebanen i 1884 og sjekket inn på Fleischer’s Hotel. Turen kan du lese mer om i Bergen Turistforenings årbok.

 

Jul og Nyttår

Desember er måneden for juleforberedelser, sammenkomster med jobb og venner, og familiehygge. Fleischer's Hotel tilbyr julebord med julebuffet, dans og overnatting. Søndager i adventstiden arrangerer vi familiejulebord. Og året rundes av med vår tradisjonsrike nyttårsfeiring. Ta kontakt for å oppleve noe av dette sammen med oss.

 

Vinterpakker

I dag er vestlandsbygden en moderne skidestinasjon med gode alternativ for all skisport. To alpinresort, ett ski- og tursenter og enkel tilgang til fjellet like utenfor hotelldøren. Ta turen til Voss og kombiner en dag eller to i bakken med deilige måltid i en av våre restauranter og god nattesøvn i et av våre rom. Vi har velværeavdeling med svømmebasseng som egner seg godt til avslapping etter en dag ute i frisk luft.

Les mer om våre tilbud her.

Voss Resort
Hos Voss Resort finner hele familien løyper som passer den enkelte sitt nivå. 40 kilometer preparerte alpinløyper, 10 heiser og trekk og 22 nedfarter. Det er tre områder for barn, i tillegg til skiskole, skiutleie og fire serveringssteder. Voss Resort har også ca. 18 kilometer med flotte langrennsløyper rundt området ved Hanguren. Løypene blir jevnlig preparerte og er alltid sporsatt.
Les mer om ski og føreforhold hos Voss Resort.


Myrkdalen 
Pudderalarmen går titt og ofte i Myrkdalen. Med mykje snø, terreng i alle variantar og effektive heisar ligg alt til rette for gode opplevingar. Skisenteret har ni heisar og frå desse når ein 22 preparerte løyper av ulik vanskegrad, barneområde, park, skicrossløype og herleg terreng for frikøyring. I tilknyting til løypene finn ein også preparerte langrennsløyper og eit fantastisk område for fjell- og toppturar. Velkomen til pudderparadis.
Les mer om ski og føreforhold hos Myrkdalen.

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!