Stand Up med Dag Sørås

Stand Up med Dag Sørås

Lørdag 14. oktober kl. 21:00

Selveste Dag Sørås kommer til Fleischer's Hotel for å underholde når vi i samarbeid med Voss Event nå arrangerer Stand Up for 3. gang! Med seg har han Anders Lohne Fosse, Christoffer Schjelderup - "en komiker med litt snert i" og Jan Tore Kristoffersen - "dønn ærlig og med null sensur". 

Lørdag 14. oktober kl. 21:00 er det duket for stand up show i Top Spot med komiker Dag Sørås. Sørås er kjent blant annet fra Mandagsklubben på TvNorge, og har begynt å bli et kjent navn selv i utlandet.

Dag blir beskrevet som "anarkisthumoristen som biter mest og oftest, og fillerister politikere, religioner og autoriteter av alle slag" (Aftenposten)

Vi kan forvente et forrykende show med fire ulike komikere!

Christoffer Schjelderup ble kåret til Norges beste komiker av komikerne selv i 2014, og er en viktig pådriver for standup på Vestlandet.
"Han sparker alle veier og er en av de mest rutinerte komikerne vi har her i landet"
(latter.no)

Jan Tore Kristoffersen vant prisen for "Beste Nykommer" under Den Store Norske Humorfestival i Stavanger 2010.
"Tragisk og herlig spinner han sammen virkelighet med sine rare tanker og resultatet er galskap på sitt gøyeste!" (standupbergen.no)

Pris kr 200,- per person
20 års aldersgrense

Dørene åpner kl. 20:00. Det anbefales å være ute i god tid for å få gode sitteplasser - førstemann til møllen.

Billetter til Stand Up show kan kjøpes på vosskulturhus.no  


Priser på overnatting

Kr 895,- per person for ett døgn i delt dobbeltrom. 
Kr 795,- per person per døgn i delt dobbeltrom om du bor i to netter eller mer.
Enkeltromstillegg kr 500,-.
Barn fra 0-4 år bor gratis og barn fra 5-14 år tilbys halv pris i rom sammen med to voksne.

Prisene inkluderer overnatting, frokost og fri adgang til velværeavdelingen med svømmebasseng, boblebad, sauna og trimrom. 

Kontakt oss for å få rabatterte priser!


Mer om Dag Sørås

Dag Sørås har, siden sin første opptreden i 2002, blitt en suksessfull komiker her til lands. Han er hardtslående, utfordrende, kunnskapsrik, radikal, nyskapende og morsom. I 2010 fikk Sørås sitt gjennombrudd med talshowet "Showman", i tillegg til at han fikk sin egen satiriske humorserie ”D-Dag” på VGTV. Han har mottatt Komiprisen for ”Årets nykommer” i 2007, ”Stå-opp prisen” i 2012 , samt Komiprisen for "Årets komiker" i 2016. Som en av svært få norske komikere har også Dag begynt å få et navn i utlandet. Han har gjort regelmessige opptredener i Storbritania, samt turneer i Skandinavia, Finland, Latvia, Island og Sveits. Kjennetegnet til Dag på scenen er brutal ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot verden rundt seg. (dagsoras.com)

Følg og lik Voss Event på Facebook og bli blant de første som mottar nyheter og tilbud!

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss for å få gode priser!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Stand Up