Påske

Påsken på Fleischer's Hotel

Enestående påskeopplevelser i mer enn 150 år!

Priser fra kr 395,- per person

Visste du at den første påsketuren på ski til fjells i Norge hadde sitt utgangspunkt på Fleischer’s Hotel?

Med primitivt utstyr og enkle ski foretok Kasper Kielland, Fritz Rieber og Henrik Sundt det som trolig er den første påsketuren til fjells i Norge. De ankom Voss med den nyåpnede Vossebanen og sjekket inn på Fleischer’s Hotel. Historien om turen i Vossafjellene fra 1884 finner du i Bergens Turistforenings årbok.

Voss har - og har alltid hatt, fremragende muligheter for skisport i alle kategorier. Fleischer’s Hotel er det naturlige utgangspunkt, med enkel tilgang til aktivitetseldoradoet på Voss og gratis skibuss til de to alpinanleggene.

Påske

Tradisjonen tro byr vi på kvalitetsrike påskeopplevelser til lave vinterpriser

Påskeaften med påskesupé og underholdning kr 695,-

Påskeaften med overnatting kr 1 690,-
Påskeweekend med to overnattinger kr 2 595,-
Påskehverdag søndag - onsdag (tre netter) kr 1 995,-
Motellpåske fra kr 395,- i selvhushold

Alle prisene er per person og inkluderer frokost og fri adgang til velværeavdelingen med svømmebasseng, boblebad og badstuer. 

Enkeltromstillegg kr 500,- per rom per døgn.

Påskeskitur med historisk sus

Palmehelgen 23.-25. mars tilbyr vi en guidet skitur med historisk sus, da vi følger i skisporene til Kasper Kielland, Fritz Rieber og Henrik Sundt. 
Les mer om turen her. 

 

Påskefeiring med Bjørn Jensen

Ta med deg venner og familie og feire påsken på Voss sammen med oss! Det gjør Bjørn Jensen - Vestlandets offisielle leverandør av humor, musikk og humormusikk. Mannen bak «Ferjebillettøren», «Ronny Bruvik» og mange flere.

Vi åpner påsken med Palmehelgen og Vossajazz. Deretter kjører vi hverdagspriser helt frem til Skjærtorsdag. Da åpner vi Norges største påskeegg til stor glede for voksne og barn. Langfredag strekker seg laaaangt ut i de små timer med Bjørn Jensen. Påskeaften byr vi på Fleischer’s tradisjonsrike Påskesupé – Bjørn Jensen er med.

Lekerom, barnekino, tegnekonkurranse, utlån av blader, bøker, tegnesaker, kort- og brettspill hele påsken. Første og andre påskedag tømmer vi Norges største påskeegg. 

Se hele påskeprogrammet her

Se vår meny for Påskeaften her

 

Bjørn Jensen

Bjørn Jensen er for de fleste kjent som frontfiguren i «Vinskvetten».  De siste 10 årene har han hatt stor suksess som frontfigur, sammen med Tor Endresen i «Ausekarane».

Bjørn har opplevd en fantastisk suksess med «Vinskvetten». De har gitt ut seks album og et samlealbum. Tre av albumene solgte til gullplate. «Vinskvetten» er så absolutt oppe og går, de planlegger show på Ricks før jul i 2019.

Bjørn Jensen holder et forrykende show, sammen med Svein Tore Vindenes fra «Ausekarane», her blir det mye moro, gøy og alle de beste låtene fra «Ausekarane» og «Vinskvetten».

Påsken 2018

Ønsker du å gjøre en reservasjon eller har du behov for mer informasjon,
vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!