Kundeomtaler Selskap

Våre ansatte gjør sitt ytterste for å tilfredsstille gjestenes behov, og har mange fornøyde gjester. Her kan du lese noen av tilbakemeldingene vi har fått.

 

Hei Mariann!

Vi takker så mye for hjelpen til en vellykket 80 årsfeiring av mor. Jubilanten var strålende fornøyd og såvidt meg bekjent var alle gjestene det også. Seckmannstuene var midt i blinken, nydelig rom og passe avstand fra øvrige fasiliteter. Maten var nydelig, vinen falt i smak og servitørene gjorde en fin jobb. Personlig var jeg veldig fornøyd med valg av eget og jubilantens rom! 17 åringen ble overrasket og glad for oppmerksomheten til frokost også!

Håper du vil bringe dette videre til alle som var med å bidro til en flott ramme rundt vårt selskap!

Vi kommer helt sikkert til å anbefale dere til andre!

Fornøyd hilsen
fra Bjørg med flere


Hei!

Vi avvikla 60-års festen vår i Voss Rotary Klubb laurdag 18. april. Vi var veldig godt nøgde med hotellet; flott 3-rettars festmiddag, fine og tenlege lokale, både til velkomsten og sjølve festen, og godt samarbeid med hotellet under planlegginga og fin service under måltidet.

Vi ynskjer at de bringar rosen vidare til både Gerd Fleischer Tønjum, Erik Fleischer Tønjum og andre som var involverte i arrangementet.

"Vi var veldig godt nøgde med hotellet!"

Mvh
Odd Kløve
President Voss Rotary Klubb