Hovedside
Om Hotellet
Kurs og Konferanse
Restaurant
Aktiviteter
Motell
Kart

Book rom nå
Ring oss nå

Med tradisjon for storslagne selskap..

...sørger vi for at du sitter igjen med de beste minnene

Imøtekommende og kompetent personale i kombinasjon med nydelige måltid i storslagne omgivelser er vår oppskrift på suksess.

Nydelig mat og tilhørende drikke får du servert i antikke Restaurant Magdalene, i Seckmanstuene eller på Terrassen. Eventyrlige Fredrik's Bar er en fryd for øye, øre og gane. Her kan du nyte forfriskninger i fasjonable omgivelser, akkompagnert av levende musikk fra vår pianist.

Høsten 2013 åpnet vi Seckmanstuene, oppkalt etter Johan Seckman Fleischer, Fleischer slektens stamfar på Voss, oldefar til vår grunnlegger Fredrik Fleischer og tipp-tipp-tipp-tippoldefar til dagens vertskap. 

Disse lokalene er spesielt godt egnet til selskap med litt høyere «sigarføring» og à-la-carte servering. Elegant og romantisk interiør, gourmet på menyen og behagelig, omsorgsfullt vertskap.

Selskaps- og bordbestilling: Kontakt vår Restaurantsjef på tlf. nr.: 524/5

Velkommen til Fleischer's Hotel - Historiske matopplevelser i 149 år!

 

Matvegen

Gjennom "Matvegen" tilbyr vi opplevelser fra det kulinariske Norge. De beste lokale råvarer, servert i storslagne omgivelser av et tydelig vertskap, som formidler historien om stedet og dets menyer.

"Matvegen fra øst til vest eller omvendt om du vil" kan du lese mer om på De historiske hotel og spisteder.

 

Restaurant Magdalene tilbyr følgende måltid:


Frokost:

Mandag - Fredag fra kl 07.00 - 10.00

Lørdag & Søndag fra kl 07.30 - 10.30


Lunsj:

Mandag - Lørdag fra kl 12.00 - 14.30

Søndag fra kl 13.00 - 15.30


Dagens middag:

Hver dag fra kl 18.30 - 21.30

Ved flere bordsettinger er tidspunktene kl 18.30 og 20.15

I sommerhalvåret er Terassen åpen og der serveres forfriskninger, småretter og à la carte.

Smørbrød og småretter serveres hele året fra kl 11.00 - 15.30

À la carte fra kl 13.00 - 22.00 (søndag til kl 21.30)

Søndagslunsj om vinteren fra kl 13.00 - 15.30

 Catering

Vi tilbyr Catering som du enten kan hente selv eller vi leverer.

Catering meny finner du her.

Seckman

Her byr vi på à la carte fra tirsdag til lørdag fra kl. 18:00.

 

Bordbestilling

Kontakt vår hovmester på tlf. nr.: 56 52 05 24/25

 

 

Fleischer's Hotel, Evangervegen 13, 5704 Voss Telefon + 47 56 52 05 00
Telefaks + 47 56 52 05 01 E-mail: hotel@fleischers.no