Det skjer på Fleischer's Hotel

Fleischer's Hotel inviterer deg til en rekke spennende opplevelser gjennom året. Alt fra matsmaking og vinsetting av sesongens meny til Cognac & sigar i Eldi, grillparty på Terrassen, tangokurs i Top Spot, intimkonsert i Fredrik's Bar og mye mer. 

WINEMAKERS DINNER
Winemakers Dinner er en skreddersydd kveld der en utvalgt vinprodusent presenterer sine viner til en meny laget spesielt for kvelden. I Seckman arrangerer vi vinsmaking hele året. Dyktige vinkelnere tar dere med på en opplevelse og formidler sin kunnskap. Seckman er vår à la carte restaurant som ligger innenfor spisesalen på Fleischer's Hotel.
På forespørsel - grupper over 10 personer.

7-RETTER SAU I SECKMAN
Matskribent Helge Christie inviterer til samtale om lokale mattradisjoner her på vestlandet og sauens betydning for kostholdet gjennom tidene. Måltidet består av en 7-retters meny.
På forespørsel -  grupper over 10 personer.

SMALAHOVE
Dersom du ønsker å ta turen til Voss for å prøve Smalahove, eller kanskje du allerede er stor fan av retten, kan vi tilby dette for deg og de du måtte ønske å ta med deg.
På forespørsel -  grupper over 10 personer.

LUTEFISKLAG I SECKMAN
Lutefisk er tørrfisk av torsk eller andre arter som er utbløtt i vann, lutet og så vannet ut igjen. Servert på tradisjonelt vis med gul ertestuing, baconfett og nykokte poteter, grov sennep og flatbrød.
På forespørsel -  grupper over 10 personer.

SKREIAFTEN
I 2014 inviterte vi første gang til skreiaften med tradisjonelt tilbehør i Magdalene. Dette ble et veldig hyggelig arrangement som vi gjerne vil gjenta.
På forespørsel -  grupper over 10 personer.

For tilgjengelighet og priser, vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!