Det skjer på Fleischer's Hotel

Fleischer's Hotel inviterer deg til en rekke spennende opplevelser gjennom året. Alt fra matsmaking og vinsetting av sesongens meny til Cognac & sigar i Eldi, grillparty på Terrassen, tangokurs i Top Spot, intimkonsert i Fredrik's Bar og mye, mye mer. Nedenfor finner du et knippe aktiviteter som går igjen hvert år.

WINEMAKERS DINNER
Winemakers Dinner er en skreddersydd kveld der en utvalgt vinprodusent presenterer sine viner til en meny laget spesielt for kvelden. I Seckman arrangerer vi vinsmaking hele året. Dyktige vinkelnere tar dere med på en opplevelse og formidler sin kunnskap. Seckman er vår à la carte restaurant som ligger innenfor spisesalen på Fleischer's Hotel.
På forespørsel - grupper over 10 personer.

7-RETTER SAU I SECKMAN
Matskribent Helge Christie inviterer til samtale om lokale mattradisjoner her på vestlandet og sauens betydning for kostholdet gjennom tidene. Måltidet består av en 7-retters meny.
På forespørsel -  grupper over 10 personer.

SMALAHOVE
Dersom du ønsker å ta turen til Voss for å prøve Smalahove, eller kanskje du allerede er stor fan av retten, kan vi tilby dette for deg og de du måtte ønske å ta med deg.
På forespørsel -  grupper over 10 personer.

SMALAHOVEWEEKEND
Hver høst inviterer vi til smalahoveweekend her på Fleischer's Hotel, med underholdning og påfølgende dans i TopSpot. Dette er et populært arrangement og underholdningen varierer fra år til år.
Individuell påmelding.

LUTEFISK I SECKMAN
Lutefisk er tørrfisk av torsk eller andre arter som er utbløtt i vann, lutet og så vannet ut igjen. Servert på tradisjonelt vis med gul ertestuing, baconfett og nykokte poteter, grov sennep og flatbrød.
Individuell påmelding.

LUTEFISKLAG I SECKMAN
Servert på tradisjonelt vis med gul ertestuing, baconfett og nykokte poteter, grov sennep og flatbrød.
På forespørsel - grupper over 10 personer.

SKREIAFTEN
I februar 2014 inviterte vi første gang til skreiaften med tradisjonelt tilbehør i Magdalene. Dette ble et veldig hyggelig arrangement som vi gjerne vil gjenta.
Individuell påmelding.

For tilgjengelighet og priser, vennligst kontakt oss i dag for et tilbud!

Telefon: +47 56 52 05 00. E-post: hotel@fleischers.no

Velkommen!