Lagbyggingsaktiviteter - kurs

Lagbyggingsaktiviteter

"Fremdeles er det slik at over alle barrierer; geografiske, etniske, språklige, religiøse, så er det fortsatt kun en eneste ting som øyeblikkelig blir forstått og aldri misforstått oss mennesker imellom, nemlig et åpent, vennlig smil". Arthur Arntzen 

Og nettopp dette, et åpent, vennlig smil, vil du møte på din ferd rundt i Vossabygden. Det er mange hyggelige mennesker som gjerne vil ta deg med på en guidet tur i fjellet, eller vise deg hvordan det er å være vektløs, i Norges eneste vindtunnel.

Våre samarbeidspartnere på Voss tilbyr en rekke spennende aktiviteter for deg og dine kollegaer. Hvorfor ikke prøve lagbyggingsaktiviteter med Vossamoro, rafting hos Voss Rafting Senter eller en guidet skitur? Alle våre partnere leverer tjenester av høy kvalitet.

Velkommen til Voss!

EKY Kompetanse AS

Nytt anledningen til å få fart på samarbeid, arbeidsmiljø og kommunikasjon! Gjennom eksempler, humor og øvinger får gruppen din ny motivasjon til å bygge en sterk kultur der dere drar lasset sammen. Kan også kombineres med alle lagbyggingsaktiviteter.

Les mer

 

Smalahovetunet

Lyst å prøve en annerledes middag? Hos Ivar Løne AS/ Smalahovetunet får du servert den "ur-vossiske" retten smalahove. Sauehodene er svidd og røkt, og serveres som vist på bildet, gjerne med en akevitt. De tilbyr også omvisning i fabrikken.

Les mer

 

Vossamoro AS

Både sommer og vinter tilbyr Vossamoro artige og utfordrende lagbyggingsaktiviteter. De arrangerer varierte aktiviteter for små og store grupper, som passer alle uansett alder. Noen aktiviteter pirrer sansene, noen utfordrer til samarbeid, og andre igjen er bare for gøy. Ta med kollegaene dine for å bli kjent med en annen side av de!

Les mer

 

Aktivitet

Voss Rafting Senter og Voss Klatrepark

Voss Rafting Senter, som du finner i Skulestadmo, tilbyr ulike aktiviteter i elver og vann, i varierte vanskelighetsgrader. De tilbyr også guidede fjellturer og fisketurer. Er du og dine kollegaer interessert i en dag ute i naturen har Voss Rafting Senter aktiviteten for dere. Voss Klatrepark finner du ca. 15 minutters kjøretur fra Voss sentrum. Her er to ulike løyper hvor du kan boltre deg og klatre i trærne som et barn igjen.

Les mer

 

Dinglo - Voss Resort

Voss Resort

Voss Resort tilbyr gode og varierte ski- og alpintløyper om vinteren og fine turområder til fots om sommeren. Gondolbanen Hangursbanen med Dinglo og Danglo er et flott utgangspunkt for en dag ute i naturen. I samarbeid med Vossamoro kan dere blant annet få en guidet tur på ekstremstien fra Bavallen og opp til Hangurstoppen - les mer på Vossamoro sine hjemmesider.

Les mer

 

Aktivitet - Voss Vind

Voss Vind

I Norges eneste vindtunnel får du en opplevelse du sjelden får muligheten til. Her kan du utfordre tyngdekraften ved å være vektløs. Dette er noe alle kan prøve, og det krever ikke så mye annet enn at du tørr! Virker fallskjemhopp spennende, men litt for skummelt, da er vindtunnelen et godt sted å begynne.

Les mer