Vossakjøt

Vossakjøt

Stolt leverandør av ekte matopplevelser

Vossakorv, eldhusrøykt fenalår og andre smakfulle spesialiteter er ikke bare levebrødet til Vossakjøt; det er noe mer. Voss og Vestlandet har rike mattradisjoner, og de setter sin ære i å holde på tradisjonene.

Vossakjøt er smaken av førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjoner. De får kjøttet fra utvalgte slaktere som er like stolte av sitt fag som Vossakjøt er av sitt, og behandler det med metoder som er perfeksjonerte gjennom generasjoner.

Det handler om å videreføre og fornye de gode smakene og de ekte, vestnorske matopplevelsene.

"Det meste av det eg kan om salting, røyking og modning av kjøt, lærte eg av far min. Dei han lærte av, hadde sjølv fått kunnskapen frå sine fedrar, som igjen hadde sett korleis sine gjorde det. Så når du smakar på eit stykkje fenalår eller fårepølse frå Vossakjøt, set du samtidig tennene i eit stykkje vestnorsk historie."
Arne Merkesdal - stolt forvaltar av lokale tradisjonar

Les mer på Vossakjøt sine hjemmesider.

 

Fleischer's Hotel bruker Vossakjøt til blant annet Vossatapas, som passer perfekt til sosiale samlinger. 

 

Vossakjøt